GC 2022: Nem fognak több kiegészítőt eltávolítani a Destiny 2-ből

Link másolása
A tegnap bejelentett Destiny 2-kiegészítő mellett egy másik jó hírrel is szolgált a Bungie a játékosoknak. A jövőben nem fognak tartalmat eltávolítani a játékból.

Tegnap jelentették be a Destiny 2 új kiegészítőjét, a Lightfallt. A játékosok egy másik hírnek is örülhetnek, ugyanis a livestream során a Bungie munkatársa megerősítette, hogy a jövőben nem fognak tartalmat eltávolítani a játékból. Eddig kikerült például az alapjáték sztorija, a Warmind, a Curse of Osiris és a Forsaken kiegészítő is. Erre azért volt szükség, mert a régebbi verziójú játékmotor nem volt felkészítve ekkora mennyiségű tartalom kezelésére, valamint a helyigénye is drasztikusan megugrott volna a játéknak.

Szerencsére ennek az időszaknak vége, a motoron végzett fejlesztéseknek köszönhetően nem kell kivenniük több tartalmat a játék megfelelő működésének érdekében, így azok a játékosok, akik megvásárolták a Shadowkeep, a Beyond Light, vagy a The Witch Queen DLC-t, azok a jövőben is bármikor hozzáférhetnek majd a tartalmakhoz.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...