Back 4 Blood - megérkezett a második nagy kiegészítő

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 30.
  • Letöltés
Link másolása
Idén három jókora expanzióval bővül a Turtle Rock Studios legújabb kooperatív zombilövöldéje, a Back 4 Blood. Most érkeztünk a félidőhöz, végre elstartolt a Children of the Worm.

A mai napon végre elrajtol a Back 4 Blood második nagy kiegészítőcsomagja, a Children of the Worm. A Kanowa folyó partvidékét egy bizarr szekta, a fertőzötteket imádó Children of the Worm tartja rettegésben - itt az ideje tehát, hogy a helyi próféta oldalán alaposan megtizedeljük az élőholtakat. Máris mutatjuk a launch trailert:

A Children of the Blood jókora kiegészítőnek ígérkezik, a csomagban ugyanis helyet kapott hat új fejezet, egy vadiúj játszható karakter, számos új fegyver, rengeteg friss kártya, karakter- és fegyverskinek és pár egyéb apró kiegészítő is. Combos kis pakk, de mást nem is várnánk a szezonbérlet részeként érkező, fizetős DLC-től. A frissítés egyébként a mai napon élesedik PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön egyaránt.

4.
4.
Zuzmo
#1: 15 ezer forint most az ultimate PS4-5-re. Humble store-ban az alap játék Steamre 24 euro. Game passben is benne van, úgy szerintem érdemes kipróbálni ketten, hárman, négyen. Teljes áron valóban nem éri meg.
3.
3.
JohnSpartan
#1: +1

Èn is azt terveztem hogy megveszem de, rá kellett döbbennem hogy köze nincs az eredeti játèk színvonalához... Kár èrte...
2.
2.
cobrausa24
#1: Mekkora problémák vannak a játékkal, amelyek az open béta óta jelen vannak?
1.
1.
markoci555
100 euróért vesztegetni elég durva, jól jött az az open béte hogy réjöjjünk mekkora problémák vannak a játékkal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...