Bomb Rush Cyberfunk - késik a Jet Set Radio szellemi örököse

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 1.
  • Csúszás
Link másolása
Mi már rég könnyes búcsút intettünk a Jet Set Radiónak, a Team Reptile brigádja azonban nálunk jóval makacsabb volt. Kár, hogy az ígéretes játékuk, a Bomb Rush Cyberfunk újabb csúszás áldozata lett.

A Bomb Rush Cyberfunk fejlesztői eredetileg 2021-ben akarták piacra küldeni az őrülten stílusos játékukat, a projektet azonban csúszás érte. A 2021-es dátum 2022-re változott, a legfrissebb fejlemények szerint azonban ezt az ígéretet sem tudja betartani a csapat.

"Meg vagyunk győződve arról, hogy ha idén kiadnánk a játékot, akkor annak a minősége nem érné el azt a szintet, amellyel mi személyesen elégedettek lennénk. Annak érdekében tehát, hogy egy mindenki számára kielégítő, remek játékot alkothassunk, elnyújtjuk a Bomb Rush Cyberfunk fejlesztési idejét 2023 nyaráig" - írta a Team Reptile csapata Twitteren.

Némi vigaszt nyújthat, hogy a stúdió cserébe hamarosan egy rakás új látnivalót borít majd a nagyérdemű elé, akik azonban arra számítottak, hogy a Jet Set Radio eszement korizását idéző játékban még idén feleleveníthetik a régi emlékeiket, nos, ők sajnos kénytelenek lesznek még akár egy teljes évig türelemmel maradni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...