PS5-ös remastert kaphat a Horizon: Zero Dawn

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 3.
  • Pletyka
Link másolása
Több forrás is megerősíti azt a pletykát, miszerint a Sony a Horizon: Zero Dawn PlayStation 5-re szánt remasterén dolgozik.

Az MP1ST számolt be róla elsőként, de a VGC forrásai is megerősítették, hogy a Sony PS5-ös remastert készít a Horizon: Zero Dawnhoz.

A hírek szerint a cél az, hogy a játék látványvilágát pariba hozzák a Forbidden West megjelenésével, ami új karaktermodelleket, animációkat és fényeffekteket jelent elsősorban. Ezenkívül különféle grafikai üzemmódokat és az akadálymentességet segítő beállítási opciókat ígér az újrázás, és a játékmeneten is finomhangolnak a készítők néhány kényelmi változtatással.

Habár a Sony még nem erősítette meg a híreket, láttunk már példát hasonló felújításokra, hiszen a Pókember-játékok, a Ghost of Tsushima és az utolsó két részt magában foglaló Uncharted-kollekció is megszépülve mutatkozott be a PS5-ön. (A nemrég megjelent The Last of Us: Part I már komplett remake volt.)

Habár a Horizon: Zero Dawn korábban megjelent PC-re is, ami javított valamennyit a grafikán, az a port alapvetően a régi assetekkel és funkciókkal operált. 

Az MP1ST ezenkívül a saját forrásai révén is megerősítette, hogy a Guerrilla Games egy multiplayer mellékágon is dolgozik a Horizon-sorozathoz, amely PC-re és PS5-re készül.

10.
10.
crytek
#9: Oda majd remake-ek jönnek :) Az a gép majd talán évek múlva képes lesz MINDEN cím 4K 60 fps-ben való futtatásban natívban
9.
9.
Csoki80
Egy remasterelt remastert meg kiadnak ps6 ra :-D
8.
8.
Ganzer
#3: Na ezaz! Jönne egy Bloodborne remake, vagy neadjisten egy második rész, tuti venném a p5-öt. Kedvenc soulsborne játékom.
7.
7.
sisak peti
Talán akkor kap magyar feliratot is. Bár 27 e forintért húzos lenne.
6.
6.
tonyrhun
#5: Van ps5-od?
Sok jatek fut nativ 4k60fps-el, van amelyik 4k120fps-el is...
De ha nem szarkasztikusan ertetted, akkor is van sok jatek ami 1440p30 ;)
5.
5.
Ooorky
Lehet végre lesz egy játék PS5-re ami már 1440p-ben fut 30 fps-sel.
Ha az eredeti God of War-t is remasterelnék lehet 4K is összejönne.
4.
4.
KopyAti
Akkor a Sony szerintem bele is pakolja a magyar feliratot. Így pedig már szinte biztos, hogy bepattintom.
2.
2.
TrishtanAG
Ennek csak is akkor van értelme, ha a játékmechanikákhoz is hozzányúlnak, mert valami durván fapadosnak érződtek, amikor visszamentem néhány tróefát csinálni a 2. rész végigjátszása után-.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...