Előzetesen a No Man's Sky Waypoint frissítése, valamint a Switch-verziója

Link másolása
A No Man's Sky 4.0-s frissítése, a Waypoint, valamint a játék Switch-verziója is a mai napon jelent meg. Gameplay videókkal ünnepelték meg a készítők az alkalmat.

Folytatódik a No Man's Sky támogatása, a Hello Games fejlesztői páratlan munkát végeznek, és sorról sorra készítik el az ingyenes tartalmakat a 2016-ban megjelent, egy ideig hányattatott sorsú játékukhoz.

A 4.0-s, Waypoint nevű frissítés részeként újradolgozták az inventoryrendszert, bevezetésre kerültek az úgynevezett mérföldkövek, melyek bónusz célt szolgáltatnak a játékosok számára, valamint egy új játékmóddal is bővült a játék. Ez utóbbi a Relaxed névre hallgat, és a sandbox felfedezést helyezi majd előtérbe a túléléssel szemben. Ezenfelül számos hiba is javításra került.

A No Man's Sky Waypoint frissítése már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Utóbbi platformra egyébként szintén ma jelent meg a játék, a launch trailerét lentebb lehet megtekinteni.

4.
4.
daenath
#3: Nem kezdem ujra! Ezzel az updatel, amirol azt mondtak nagyobb lesz az inventory-d, valojaban lefeleztek es ketszer annyi farmolasba kerulnek a tech upgradek, plusz eddig az inventory-ba is installalhatal tech-et, mostmar nem! Magyaran ha volt egy urhajod amit feltuningoltal 350 sebzesre mostmar csak 150, kimaxoltal mindent rajta, nah most az ugrott! Instant uninstall volt nalam, es nem csak en vagyok igy vele, tele az internet elegedetlen gamerekel. A reputaciot amit nagy nehezen vissza szerzet a HG azt most simman lenullazta, nalam biztos!
3.
3.
DragonBleacPiece
#2: és most akkor kezded újra vagy elment teljesen a kedved az egésztől? szal van-e annyira jó a game hogy újra nekiállj kifarmolni a sok cuccot?
2.
2.
daenath
Ez nem update, hanem downgrade, minden verzio (PC,PS,XBOX) most Switch verzio! Aki regota jatszik vele jobban jar ha nem updateli, kellemetlen meglepetesben lesz resze, az urhajoktol az exosuitig es freggatig minden tech upgrade fele elszal, 600 ora jatekido, 6 S Class urhajom most D Class-nak felel meg, ezzel sikeresen pofan koptek a regi motorosokat akiknek tobb szaz oraja van a jatekban, hiabba nem hazudtolja meg magat a HG es Sean Murnyo!
1.
1.
suresz
jól néz ki, jól hangzik és egy szavát se hiszem el!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...