Wasteland - visszatér a Fallout elődje?

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Talán kevesen tudják, hogy a Fallout nem egészen önálló ötlet eredménye: az Interplay 1986-os címe, a Wasteland inspirálta "házon belül" a készítőket.
Talán kevesen tudják, hogy a Fallout nem egészen önálló ötlet eredménye: az Interplay 1986-os címe, a Wasteland inspirálta "házon belül" a készítőket.



Az Electronic Arts által kiadott cím tehát körülbelül 11 évvel előzte meg utódját, a tervező Brian Fargo szerint most pedig feltámadhat poraiból a klasszikus. Vélhetően a szintén készülőfélben lévő Fallout 3 hatására jutott eszébe barátunknak elővenni a Wasteland-et: egyelőre konkrétumokat nem tudott mondani terveivel kapcsolatban, viszont "Stay tuned!" kijelentése mindenképpen bíztató. Fargo egyébként jelenleg az InXile csapatát vezetgeti - nekik köszönhetjük többek között a The Bard's Tale feldolgozását is.
2.
2.
sunya
úgynézem készülődik az igazi magyar fallout-os oldal, csak ahogy nézem egy kis segítség kellene nekik http://www.fallout.hu
1.
1.
Gabe$z
...............................................................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,???????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-----------------------------------------------------------------------------------------------______________________________________________________******************************************************

LOL:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...