Repo Man - cyberpunk jegyekkel tarkított, Dishonored-játékokat idéző RPG a láthatáron

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Repo Man az utóbbi idők talán legérdekesebb címe. Az Achara Studiosnál készülő RPG különleges világa és hangulata sokakat elvarázsol majd.

A Repo Man kétségkívül egy nagyon különleges játéknak ígérkezik. Az Achara Studiosnál készülő belső nézetes akció-RPG világa a szecesszió stílusjegyében készült, magában hordozza a Dishonored-játékok és a Cybeprunk 2077 vonásait, melyek a játékmenetben is visszaköszönnek. Egy nagyon hangulatos kedvcsináló is érkezett hozzá, érdemes megtekinteni:

Megjelenési dátumot nem kaptunk hozzá, viszont néhány információra azért fény derült. PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re fog megjelenni, és egy adósságbehajtó bőrébe fogunk majd bújni benne, aki hirtelen maga is hatalmas adósságba keveredik. A játékmenet erősen építeni fog a lopakodásra, de a nyílt világnak hála bejárhatjuk majd az egész várost autóval vagy gyalog. Döntéseink kihatással lehetnek majd a sztori alakulására, különböző minijátékok (például egy kártyajáték) is helyet fognak kapni benne, valamint kiváló eredeti zenéket tartalmazó album is készül a játékhoz.

3.
3.
Krumplistarkedli
Én baromira nem értem miért kell erőltetni ezt a cyberpunk jegyeket. Én a cyberpunk világát sajnos teljesen megutáltam a CP2077 miatt..
2.
2.
Ganzer
Eddig bejön amit mutattak, kiváncsian várom a további infókat.
1.
1.
Kelan
Gondolom az azonos című film alapján. A sztori is egyezik úgy tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...