Steelrising - novemberben jön az első sztorikiegészítő

  • Írta: sirdani
  • 2022. október 24.
  • Letöltés
Link másolása
Még éppen csak hogy levertük XVI. Lajos gonosz automatonjait, Aegisnek ismét a francia nép segítségére kell sietnie. Ezúttal a Hôpital Saint Louis-ban teszünk majd rendet egy új boss és jó pár új fegyver kíséretében.

Az alternatív történelmi idősíkba repítő Steelrising során az 1789-es Párizst szabadíthattuk fel a zsarnok gépek markából, ám a király leggonoszabb csatlósainak kiiktatásával nem hárult el minden veszély. A vadonatúj hátborzongató kaland során a király egyik ügynöke, Cagliostro grófja után kell majd nyomoznunk a nem is annyira szívmelengető Hôpital Saint Louis kórház grandiózus épületében.

A Cagliostro's Secrets alcímmel érkező DLC az új helyszín mellett többféle új ellenséget, öt új fegyvert, egy teljes egészében új bossfightot és két új karaktert hoz majd magával, emellett pedig néhány új mellékküldetésre is számíthatunk, melyeknek hála ismét érdemes lesz bejárni a korábban már felszabadított városrészeket.

A Cagliostro's Secrets DLC november 10-től lesz elérhető PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. Addigis ha kedvcsinálót keresnétek, érdemes lehet felkeresni a Steelrisingről írt cikkünket, amelyet errefelé találtok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...