PlayStation 5-re is megjelenik a Sable

  • Írta: szlav
  • 2022. október 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Több mint egy évvel az eredeti premierje után végre PlayStation 5-re is ellátogat a Sable. A dűnék közti kaland ráadásul egy apró újdonsággal is kibővül.

A Raw Fury és a Shedworks 2021. szeptember 23-án küldték el Sable-t a nagy felfedező útjára, a fiatal nomád kalandjait azonban csap PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en élvezhettük. Ez hamarosan megváltozik, kiadó ugyanis bejelentette, hogy november 29-én PlayStation 5-re is megérkezik a játék. PS4-es portról sajnos nem esett szó.

Ha most találkoznátok először vele, a Sable egy békés, nyílt világú játék, ahol az ősi titkok és a minket körülvevő rajzolt világ felfedezésére kerül a hangsúly. Főhősünk a romok közt mászva, a magasból alászállva vagy a dűnéket egy lebegő motoron felszántva járhatja be a terepet, miközben a Japanese Breakfast dallamai duruzsolnak a fülünkben.

A PlayStation 5 játékosai mellett a korábbi rajongóknak is érdemes lesz visszanézniük a játékra, a Shedworks csapata ugyanis egy új tennivalóval, a halászattal bővítette ki Sable kalandját. A kifogott halakat hozzáadhatjuk a saját gyűjteményünkhöz, ha pedig elég kitartók vagyunk, egy új témába vágó maszkra is szert tehetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...