Xbox-konzolokra tart a Ghostwire: Tokyo?

Link másolása
A konzolokon eredetileg PlayStation 5-exkluzív Ghostwire: Tokyo hamarosan Xbox Series X/S-konzolokra is elérhetővé válik, legalábbis erről árulkodik a Bethesda főhadiszállása.

Még idén márciusban jelent meg PlayStation 5-re és PC-re a Ghostwire: Tokyo, a Tango Gameworksnél készült FPS-horror. Mivel a Bethesda Softworks (és így a fejlesztőcsapat is) a Microsoft égisze alatt tevékenykedik, a játékosok szinte biztosra vehették, hogy a játék előbb-utóbb Xbox-konzolokon is tiszteletét teszi majd. Úgy tűnik, hogy ez a feltételezés valósággá válik, ugyanis a Bethesda londoni főhadiszállásának falán egyértelmű utalások találhatók erre.

A fenti fotón is látható, egészen elképesztően sikerült falfestményen a játék borítója látható, mellette a megjelenési platformokkal: az érdekesség ott kezdődik, hogy ezek között már fel vannak tűntetve az Xbox Series X/S gépek is. Ugyan hivatalosan továbbra sincs megerősítve az xboxos megjelenés, minden bizonnyal amint véget ér a cég Sonyval kötött, exkluzivitással kapcsolatos szerződése, többet fogunk tudni.

2.
2.
RangerFox
#1: Nyilván várható volt, viszont formálisan sose jelentették be, hogy a játék készülne Xbox Series X/S-re.
1.
1.
crytek
Ez hír? Ez eddig is így volt csak időleges exklúziv volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...