Csak jövő nyáron jön a The Witcher harmadik évada, előbb a Blood Origint kapjuk meg

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy picivel talán többet kell várnunk a The Witcher-sorozat harmadik évadára, mint gondoltuk, de addig sem maradunk néznivaló nélkül: a Blood Origin előzménytörténetébe már karácsonykor beleáshatjuk magunkat.

Magyar idő szerint tegnap este tartotta meg a Netflix az éves rajongói eseményét, a Tudumot, ahová természetesen néhány bejelentést is betárazott a cég.

Habár túl sok látnivalót nem kaptunk belőle, kiderült, hogy a The Witcher: Blood Origin (Vaják: A vér eredete) című minisorozat idén december 25-én landol a streamingszolgáltató kínálatában. A végül négyrészes adaptáció eseményei 1200 évvel előzik meg az alapsorozatét, és az első witcher eredettörténetébe avatnak majd be bennünket.

A hír mellé kaptunk egy teaserképet, továbbá kiderült, hogy a színészgárdához csatlakozott az Oscar-jelölt Minnie Driver is. Az ő szerepéről egyelőre nem sokat tudunk, de a készítők szerint kulcsfontosságú karakter lesz a Blood Origin és a The Witcher eseményeinek összekötésében.

Ezzel együtt azt is megtudtuk, hogy a The Witcher harmadik évada csak jövő nyáron érkezik. Habár az új részek forgatási munkálata már véget ért, mozgóképes látnivalóvalóval ez esetben sem szolgált a Netflix, egy poszterrel kell beérnetek itt is.

7.
7.
JohnSpartan
#6: Erre èn is kiváncsi vagyok!
6.
6.
tirpa
#2: Te mint "igényes" néző, milyen sorozatokat nézel?
5.
5.
Kamukaze
4.
4.
Ooorky
#2: Én már a létezését is elfelejtettem :D
3.
3.
fojesz
2.
2.
Jarl Balgruuf
Van aki még nézi ezt a gyalàzatos szemetet?
Oké, költői kérdés, vannak nézők akiknek nincsenek igényei.
1.
1.
Sordi
Ebbe a cikkbe 1 nagy pontatlanság van: bár 6 részre tervezték eredetileg a spin offot, végül csak 4 részes lesz. Forrás: https://www.thegamer.com/netflix-witcher-blood-origin-prequel-reshoots/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...