Máris 10 millió felett a Pokémon Scarlet & Violet

  • Írta: szlav
  • 2022. november 24.
  • Biznisz
Nem lett zökkenőmentes a Pokémon Scarlet és Violet rajtja, ez azonban nem változtathat a tényen, hogy az új epizódok minden idők leggyorsabban fogyó Pokémon-játékai lettek.

Alig egy hete jelent meg a Pokémon-játéksorozat legújabb párosa, a Scarlet és Violet, a Nintendo Switch-exkluzív címek azonban máris eladási rekordot döntöttek. Már a hét elején is beszédes volt a brit toplista, ahol az első és második helyet is egyből befoglalta a két ikerjáték, olyan nagykutyákat maguk mögé utasítva, mint a FIFA 23 vagy a God of War: Ragnarök.

A kilencedik pokémon-generációt bemutató játék azonban itt nem állt meg - a bejelentés jelentése szerint a két cím összesített eladásai csupán három nap alatt átlépték a 10 milliós álomhatárt. Ez azt jelenti, hogy a Scarlet és Violet produkálta a teljes Pokémon-franchise legerősebb videojátékos startját.

Az öröm azonban nem mindenki számára felhőtlen, a Pokémon Scarlet és Violet ugyanis meglehetősen gyatra technikai állapotban, bugoktól hemzsegve és döcögős teljesítménnyel hagyta el a rajtvonalat. Így tehát hiába lett rekorder a kasszáknál a Game Freak legújabb fejlesztése, ahogy azt már korábban említettük, a Metacriticen alaposan leszerepelt a két új cím.

3.
3.
Ooorky
#2: Igazából egyik Pokémon se használta ki az adott hardver képességeit, talán a 3DS címeknek volt elfogadható grafikájuk a saját generációjukhoz képest.
2.
2.
zsocc-nrg
#1: Egyetértek. Én imádom a Pokemon-RPG-ket de már a Legends Arceus is bántóan ocsmányul nézett ki, és ahogy látom itt is folytatják ezt az új szokást. Pedig a Switch hardveréből a megjelenéstől kezdve ki lehetett sajtolni gyönyörű játékokat mint a Breath of the Wild, nem tudom hogy ezt a grafikát a GameFreak és főleg a Nintendo hogy engedheti meg magának.
1.
1.
xsbrx
Pont ezért nincs számottevő fejlődés, mert miért is kéne ha úgyis veszik mint a cukrot.
A Gamefreak az egyik legigénytelenebb fejlesztő és a játék pedig csapnivalóan néz ki. A Switch mint gyenge hardware se nagyon lehet kifogás ha olyan címek vannak a platformon mint Xenoblade 1-3, Zelda vagy SMTV.
Azt meg tényleg nem értem, hogy egy 60 eurós játékban miért nincs még mindig szinkron, ha már a szereplő gárda nem valami nagy...na mindegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...