Ezt tudja az egyik leggépigényesebb Minecraft-mod

  • Írta: sirdani
  • 2022. november 29.
  • Videó
Link másolása
Érkezett egy vadonatúj videó a Minecraft Physics Mod Próról, melyen mindenki megcsodálhatja, hogy milyen látványra képes az egyik legrealisztikusabb Minecraft-mod.

A Physics Mod Pro rendesen felhúzza a játék alapértelmezett fizikai engine-jét, és olyan vizuális nyalánkságokkal tömi tele, mint a deformálódó talaj, a füst- és folyadékfizika, illetve a dinamikusan mozgó növényzet. Mindezek mellett pedig a nyers grafika is dob egy hatalmasat az újrahúzott 3D-s modellekkel és a 8K-s textúrákkal, szóval a látvány tényleg álleejtő tud lenni (leszámítva a bugos zászlókat és a némileg furcsa vízeffektet).

Persze a varázslatnak ára van, és ezt minden fronton meg is követelik. Egyrészt ugyanis a mod fizetős, egyedül a Lite-verzió érhető el ingyen, ám abban a fizika rejtette szépségek is erős korlátozáson estek át. Másrészt pedig a gépigény is húzós lett; a demóvideóban egy RTX 4090 duruzsol a gépház alatt, melynek bizony meggyűlik a baja egyik-másik részletgazdagabb helyszínnel.

Akárhogy is, egy videó erejéig érdemes lehet ránézni a dologra, ha pedig valaki érez magában és a gépében elég nyers erőt, hogy alámerüljön a moddolás óceánjába, errefelé találhatja a készítők oldalát.

1.
1.
Stranger
"A Minecraft Physics Mod Pro mögött álló Digital Dreams fejlesztőcsapat"

Lehet hogy én néztem be de sztem a Digital Dreams csak a youtuber neve aki csinált a modról egy videót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...