A Bolhafészek alkotója készíti a Tomb Raider-sorozatot

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A hírek szerint az Emmy-díjas sorozat alkotója fog íróként dolgozni Amazon adaptációján.

A Hollywood Reporter cikke szerint Phoebe Waller-Bridge fogja írni az Amazon készülőben lévő Tomb Raider adaptációját. Hogy a színésznő ezúttal is megjelenik-e a képernyőn, mint az általa készített Bolhafészek című sorozatban, az még nem ismert. A sorozat, ami szintén az Amazonnál készült és elérhető a streaming felületükön, egy londoni nő tragikomikus életét mutatja be, aki a női lét nehézségeivel és egy személyes tragédia feldolgozásával kell, hogy szembenézzen.

Az Amazon adaptációjának részletei nem ismertek sem. A stáb többi tagjának kilétéről nem derült ki semmi, ahogy arról sem, hogy az eredeti trilógiát fogja követni, vagy a reboot túlélősebb vonulatát, illetve a Lara Croftot megformáló színésznő személye sem ismert még.

3.
3.
Heldengeist
#2: Ez nem egy Mass Effect vagy Warcraft, ahol több ezer év lore van a játék eseményei között. Egy kalandfilmes történet 90% gameplay mellett, másfél-két óra bőségesen elég rá.
2.
2.
crytek
#1: Sorozatban ezerszer jobban ki lehet fejteni a sztorit mint egy 2 órás filmben.. Már csak emiatt is jobb lehet a sorozat pl
1.
1.
Shao Kahn
Hát, az eddigi élőszereplős alkotások nagyon gyengék voltak (hiába a gyönyörű színésznők). Mi a biztosíték arra, hogy a következő élőszereplős alkotás nem lesz szar?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...