A Dead Space 2 remake-jéről kérdezősködik az EA

  • Írta: szlav
  • 2023. február 26.
  • Hír
Link másolása
Az Dead Space-remake sikereit látva puhatolódzni kezdett az Electronic Arts. A kiadó azt szeretné felmérni, hogy érdekelné-e a játékosokat, ha a Dead Space 2 is megkapná a maga alaposan felújított változatát.

Hiába lett kiváló a Dead Space-remake, sajnos a kasszáknál nem teljesített olyan jól a sci-fi horrorjáték. Ennek ellenére az EA láthatóan továbbra is bizakodó az újjáélesztett franchise-zal kapcsolatban: miután a remake fejlesztőcsapata, a Motive Studio nyíltan bejelentette, hogy nagyon szívesen foglalkoznának tovább Isaac Clarke történetével, gyakorlatilag minden adottá vált ahhoz, hogy szóba kerüljön a teljes trilógia felújítása.

Habár a gyakorlati munkálatok vélhetően még nem kezdődtek meg, az EA néhány játékost már megkörnyékezett egy-egy űrlappal (via ResetEra), melyben azt igyekeznek felmérni, hogy mekkora lenne az igény a Dead Space 2 remake-jére. Mivel a Dead Space folytatását sokan a trilógia legnagyszerűbb darabjaként tartják számon, nem is kérdés, hogy hamar megtalálná a közönségét egy újjáépített modern kiadás.

Ennél nagyobb kérdőjel lebeg a Dead Space 3 felett. Habár a 2013-ban megjelent játék számos érdekes, újító mechanikával frissítette fel a szériát, gyakorlatilag teljes a konszenzus arról, hogy messze ez a sorozat leggyengébb darabja. Kérdéses tehát, hogy itt elég lenne-e egy egyszerű grafikai felturbózás anélkül, hogy a Motive mélyebben is változtatna a játék történetén és központi mechanikáin. Valószínűleg sokan egyetértenének azzal, hogy jobban járnánk, ha inkább egy teljesen új, tiszta lappal kezdő epizóddal jelentkezne a franchise felett őrködő stúdió.

12.
12.
hedzsooo
A cikkhez is szolva, a 3. reszbe tuti jobban bele kellene nyulni de a 2. resz felujitott verziojanak elkeszitese szerintem az elso felujitasa utan nem is kellene hogy kerdeses legyen szerintem. Persze ez csak az en velemenyem
11.
11.
hedzsooo
#10: Vannak a "megmondo" tipusu emberkek, c. is egyikuk, ennyi... En jokat mosolygok csak a kommentjein legtobbszor... :)

Amikor meg masok leosztjak nem gyengen, mert mar nem birjak cernaval a bolcs kommentjeit, akkor akar jokat is rohogok azokon a kommenteken meg, a legtobbjuk olykor egeszen szellemes szokott lenni... :D Aztan crytek + szokas szerint persze akkor sem veszi a lapot. XD
10.
10.
winter89
7.
Csak azért tettem szóvá mert szinte minden hírnél a te neved látom.
Nem haragszom rád csak olykor nem értelek.

9.
9.
Kamukaze
#2: Szerintem GP kabalának jó. Mindenhova kell egy udvaribohóc.
8.
8.
Neo1989
"a kasszáknál nem teljesített olyan jól"
Azon kívül hogy megveszem a játékot mégis a f...ba lehet érzékeltetni egy kiadóval hogy a játéka jól teljesít.

Mondjuk még mindig a felénél vagyok és még nem volt időm befejezni.
Mindig a munka.
7.
7.
crytek
#6: Csak nem ez volt a kérdés..
6.
6.
winter89
5.
Én speciel szeretem a játékot és örülök hogy jön fel újított verzió belőle.
5.
5.
crytek
#4: Értem én hogy csorda szellem,de pl az ide írt kommentel mi a bajod?

DS Remake atomsiker mind eladásilag mind elismerés/kritika ügyileg. A gameben is szó van pl a ds2 remakről ergo 100% hogy már most készül. De ők bedobtak egy kérdést mintha ezen múlna a trilógia sorsa.. Hát nem ezen múlik.
4.
4.
winter89
3.
Amilyen kommenteket írsz.
És még te csodálkozol rajta ha valaki helyre rak?
3.
3.
crytek
#2: Szinten hogy mindig beszól valaki..de írd be a noteszbe a mai is megvolt.
2.
2.
winter89
1.
olyan unalmas már hogy mindenbe bele böfögsz.
1.
1.
crytek
Ez kb olyan hogy én már legyártottam valamiből 100000000000 db-ot ott áll a raktárakban ki fogom hozni a őket nemsokára ,de jófejségből mivel tudom a választ azért rákérdezek kell-e mintha a nép döntené el... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...