Brit toplista: a Dead Space-t feleannyian sem vásárolták meg, mint a The Callisto Protocolt

Link másolása
Egy brit statisztika szerint a Dead Space remake-jét közel sem keresték annyian a boltokban, mint a The Callisto Protocolt.

A Dead Space remake-jének, amit az EA Motive fejlesztett, a fizikai eladásai fele annyira sem rúgtak fel a megjelenési héten, mint a The Callisto Protocolé. A GfK összegzése foglalkozik a kérdéssel, amit a GamesIndustry.biz közölt a mai nap folyamán. Ennek az is lehet az oka, hogy a Dead Space csak három platformra (PS5, Xbox Series X/S, PC) jelent meg, míg a The Callisto Protocol ötre, hiszen PS4-en és Xbox One-on is játszható. 

Pontosabb kimutatást és eredményeket majd akkor fognak tudni kiállítani a gazdasági szakemberek, ha a digitális vásárlások számát is bele tudják majd számítani a statisztikákba. Akkor majd lehet, hogy változik az állás. A Dead Space esetében például, egy tök jó akció keretén belül, a remake-et előrendelő játékosok a megjelenéskor ingyen megkapták a Dead Space 2 egy példányát a Steamen. 

A hét másik újdonsága, a Forspoken azonban ennél is gyatrábban szerepelt. Amíg a Dead Space a gyenge fizikai eladásaival is felkerült a lista élére, a PC-n és PlayStation 5-ön debütáló új IP csak a negyedik helyre fért fel.

  1. Dead Space
  2. FIFA 23
  3. God of War: Ragnarök
  4. Forspoken
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Call of Duty: Modern Warfare II
  7. Fire Emblem Engage
  8. Nintendo Switch Sports
  9. Pokémon Violet
  10. Minecraft (Switch)
11.
11.
Neo1989
Én ugyan nem Brit vagyok, de egy órája rendeltem meg egy BP-i boltból.
10.
10.
BockÚr
#9: What történt ilyen?
9.
9.
Jarl Balgruuf
Woke space, nagyon szépen belevitték a környezetbe a progresszivitàst és a diverzitàst.
8.
8.
Gpety
Nem értem ezt a nagy felhajtást körülötte, anno az első részt megvettem, de hamar abbahagytam, nekem akkor sem jött be, a felújítás engem sem érdekel.
7.
7.
tyber16
#3: Ea play pro-val lehet játszani ezt is akkor ezek szerint? Mert ha igen akkor elő is fizetek rá. Közben megnéztem és a pro csak pc-n elérhető én pedig konzolon szeretném játszani ott meg csak sima előfizetés van.
6.
6.
Kamukaze
#3: Kivételesen egyetértek arrógia barátunkkal. Kb szinte egy teljesen új játékot kap aki megveszi. Új pályadesigne, új hatások, új fegyverek, új tartalom stb.. Megéri!!
5.
5.
gyerecske
Nagyon jól sikerült szerintem, nekem simán megéri a pénzét.
3.
3.
crytek
#2: 60 euro mint kb minden új game (kivéve persze ami már 70-80)
Akinek ez sok de akarja tolni 15 euro/hó az ea play pro letolod azt mellette másik játékok is beleférnek az 1 hónapba.Aki azonnal akarja tolni megoldja
2.
2.
tyber16
#1: És az ára sem épp baráti.
1.
1.
Extol
Talán mert már sok X éve letudtuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...