Crime Boss: Rockay City - mikor érkezik a konzolos változat?

  • Írta: szlav
  • 2023. március 11.
  • Hír
Link másolása
A 80-as és 90-es évek bűnvilágát idéző Crime Boss: Rockay City még ebben a hónapban befut PC-re, de mi a helyzet a konzolos verziókkal? A Digital Bros üzleti jelentéséből megtudtuk, hogy mikor számíthatunk az átiratokra.

Neonfényes naplemente, pálmafák, kabriók, kokain és bikinis cicababák. A Crime Boss: Rockay City a kései 80-as és korai 90-es évek Floridáját karikírozza, alaposan túltolva azokat a közhelyeket, amiket a kor eszement akciófilmjeiből ismerhetünk - ezt a legutóbbi gameplay is erősen alátámasztotta. Habár azt még nem tudjuk, hogy a végeredmény milyen lesz, a jó hír az, hogy a PC-s tábornak már nem kell sokat várnia a játékra, hiszen hozzájuk március 28-án fut be a játék. Na, de mi a helyzet az Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re tervezett átiratokkal?

Nos, ezek a verziók továbbra sem kaptak napra pontos megjelenési dátumot, a Digital Bros legfrissebb üzleti jelentése azonban sokat elárul a portok helyzetéről. A dokumentumból megtudhattuk, hogy a konzolos verziók júniusban kerülnek fel a boltok polcaira, vagyis legfeljebb csak három hónapot kell várnunk ezekre a kiadásokra.

Az üzleti jelentésből egyébként az is kiderült, hogy a Crime Boss: Rockay City valamivel több mint egy teljes éven át lesz az Epic Games Store exkluzívja PC-n. A kiadó legkorábban csak 2024. júniusában jelentetheti meg a játékot a Steamen vagy más digitális áruházakban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...