Soulframe - mozgásban a Warframe-csapat új játéka

  • Írta: szlav
  • 2023. március 23.
  • Videó
Link másolása
A Digital Extreme csapata bátor volt, hiszen nyilvános betekintést engedtek a Soulframe nagyon korai változatába. Sok munka vár még a csapatra, de úgy fest, erős lábakon áll a játék.

"Ez egy belső, korai harci prototípus, amit azért hoztunk, hogy egy kicsit megmutassuk, milyen lesz nagyjából a Soulframe tempója és játékmenete. Rengeteg lopott asset van benne a Warframe-ből, nagyon béna az egész, szóval nem győzöm kihangsúlyozni, hogy ez nem egy hagyományos értelemben vett nagy leleplezés. Ez csak egy meglehetősen rossz döntés a részünkről, mert nagyon meg szerettük volna már mutatni a fejlesztés jelenlegi állását."

A Digital Extremes csapatát képviselő fejlesztő, Steve Sinclair őszinte monológja tökéletesen leírja, hogy mi a helyzet a tavaly leleplezett Soulframe jelenlegi bemutatójával. A Warframe-brigádra rengeteg kemény munka vár még, határozottan látszik, hogy a lenti videón bemutatott gameplay nagyon egyszerűcske, de arról tisztább képet kaphatunk, hogy miféle stílusra törekednek a fejlesztők a fantasy környezetbe ültetett online akciójátékkal.

A Soulframe egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de még azt sem tudjuk, hogy milyen platformokat céloz a program. Valószínű, hogy még éveket kell várnunk a teljes megjelenésére.

1.
1.
Shao Kahn
Tehát ha jól értem, ez nem egy Soulslike (hála az égnek!) akciójáték? És ha online, és ha egyszer jön pl. ps5-re, akkor olyan mint mondjuk a Genshin impact ? Mert ha igen, akkor várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...