Szabad a pálya az új Street Fighter-filmek előtt

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Legendary Entertainmentnek köszönhetően új Street Fighter-adaptációk költözhetnek a mozikba vagy a tévéképernyőre, miután a gyártócégnek sikerült megszereznie a népszerű verekedős frencsájz jogait.

A Hollywood Reporter szerint a Legendary Entertainment csapott le a Street Figher filmes és tévés jogaira, ráadásul a Capcommal szorosan együtt fog működni a jövőbeli projekteken. Egyelőre semmi konkrétumot nem jelentettek be, ahogyan azt sem, hogy mozifilmekben, tévésorozatokban gondolkodik a gyártócég.

Noha a Street Figher több filmadaptációt is kapott, vitathatatlanul a leghíresebb az 1994-es film, amiben Jean-Claude Van Damme alakítja Guile ezredest. A klasszikussá érett, ám kissé bugyuta alkotás mégis sokunk kedvence.

A játéksorozat azóta köszöni, remekül elvan. A hatodik számozott epizód június 2-án érkezik PS4-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re, PC-re és persze a játéktermekbe.

3.
3.
KillerKim
2. Blankáról nem is beszélve.Kylie Minogue volt a film üde színfoltja.
2.
2.
Shao Kahn
Egyébként én a 94-es filmet nagyon rossznak tartom. A verekedős jelenetek nagy része rövid és rosszul koreografált. Szupererőnek (hadoken, sonic boom! stb.) semmi nyoma, csak Bisonnál. Dee-jay miért gonosz? Balrog miért jó? Dhalsim és Dee Jay miért nem harcosok? Zangief miért agyalágyult? Ken és Ryu miért nincstelen -kóbor tolvajok? És még azok a baromságok, ahogy Chun-li összeveri Bisont, vagy hogy a halott Bisont újjáéleszti a szétrombolt Komputer amire ráesett, ráadásul szupererővel ruházza fel.
Szóval az a film szánalmas. Remélem a reboot ezerszer jobb lesz!
1.
1.
Shao Kahn
Nem is tudom mióta vártam erre a hírre! Remélem, jövőre már elkészül egy új film! És remélem ha sikeres lesz, lesz egy napon King of Fighters film is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...