Úgy tűnik, készülőben a Metal Gear Solid 3: Snake Eater-remake

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 17.
  • Pletyka
Link másolása
Eddig is érkeztek pletykák róla, azonban most a játék főcímzenéjét is éneklő szinkronszínésznő posztolt arra utaló képet, hogy már javában zajlanak a munkálatok.

Nem új hír, hogy valami készül a Metal Gear Solid 3 háza táján, az eredeti tervek szerint az idei E3-on jelentették volna be hivatalosan a remake érkezését. Erre érthető okokból nem kerül sor, azonban ettől függetlenül sem kaptunk még semmilyen hivatalos információt a Konami részéről, hogy egyáltalán készülne-e bármi a háttérben.

A csendet azonban Donna Burke törte meg, aki Twitteren posztolt ki egy képet, amin egy Snake Eater című füzetet tart a kezében. A hölgy a Metal Gear Solid: Ground Zeroesban és a Phantom Painben tűnt fel a sorozat életében, és minden jel szerint ő fogja felénekelni a remake-ben a játék ikonikus betétdalát.

Hogy ez idei  E3 hiányában mikor kapunk hivatalos bejelentést a Konami részéről, még nehéz megjósolni, azonban remélhetőleg még az idén többet tudunk meg a játékról.

4.
4.
Fata Morgana
Az egyik, ha nem a legnagyobb PS2-es game megjelent anno Xbox360-ra is.
Nagy kedvenc volt anno bár nagyon lineáris a játék menet, viszont rengeteg lehetőség volt benne a többi játékhoz képest.
Nem reamek-elni kellene hanem hasonló monumentális címeket hegeszteni.
3.
3.
TrishtanAG
A hölgy nem a Ground Zeros-ban énekelt először, hanem az annál 4 évvel idősebb Peace Walkerben: https://youtu.be/WFbjOlJRyBw
2.
2.
csoki0619
Sneak Eater? Az mellik? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...