Az E3-on jelenthetik be a Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake-et, és az új Castlevaniát

  • Írta: RangerFox
  • 2023. február 24.
  • Pletyka
Link másolása
Vad pletykák keringenek az interneten, melyek alapján a Konami óriási dobásra készül nyáron. Egy régóta várt felújítást és az egyik leghíresebb franchise-ának legújabb darabját is bejelenthetik idén.

VGC legújabb heti podcastjének legelső epizódjában egy rettentően érdekes pletyka látott napvilágot. A műsorban elhangzottak alapján a Konami hatalmas dobásra készül a nyáron ismét  megrendezésre kerülő E3-on, egy régóta várt játék felújított változatát, valamint az egyik leghíresebb franchise-ának legújabb darabját is bejelenthetik a rendezvényen.

Ez a két játék pedig nem más, mint a régóta pletykált Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake, illetve egy teljesen új Castlevania-játék. Állítólag a Metal Gear Solid 3 felújításával egyúttal a piacot is tesztelik, hogy a játékosoknak mennyire van igénye a korábbi MGS-játékok felújítására. Sajnos semmilyen konkrétumot nem lehet tudni egyik projektről sem, így nem tehetünk mást, mint türelmesen várunk az idei E3 rendezvényére, mely június 13. és 16. között fog megrendezésre kerülni.

1.
1.
crytek
Remélem mindenre jön majd. Remek játék az összes. Nagy kár hogy a sunyi mire elindult nálunk a ps plus premium kigyomlálta mindet belőle :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...