Fast X - az utolsó előzetes

  • Írta: szlav
  • 2023. május 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Ezen a héten kerül a mozikba a Halálos iramban 10. Dom Toretto és családja elképesztő utat tettek meg az elmúlt huszonkét évben, a legújabb nagy kalandjuk azonban minden eddiginél őrültebbnek ígérkezik.

Furcsa belegondolni, hogy a Halálos iramban-sorozat egykor az illegális utcai versenyekről és a bikinis cicababákról szólt, mára viszont olyan elborult akció-kémthrillerré vált, ami láttán még a 007-es ügynök is elpirulna. A széria minden egyes epizóddal magasabbra helyezi a lécet - lassan olyan magasra, hogy azt józan ésszel már lehetetlen megugrani. A végső előzetes alapján a Fast X sem lesz kivétel.

A már-már maratoni hosszúságúnak számító trailer elég beszédes volt - ennyi őrület után vajon marad elég puskapor magára a filmre is? Ami pedig a színészgárdát illeti, megint komoly lesz a sztárparádé. Vin Diesel mellé Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Jason Momoa, John Cena, Jason Statham, Rita Moreno, Helen Mirren, Brie Larson, Charlize Theron és Nathalie Emmanuel is csatlakozik a rajtvonalon.

A Halálos iramban 10 május 18-án kerül a mozikba.

6.
6.
BrockSamson
En pont azota tudom megnezni oket, miota elborultak lettek. A korai reszeket 20-30 perc utan kinyomtuk, de valahol az 5. kornyeken hirtelen elkezdett az egesz nagyon vicces lenni. Nem jo, nem kifinomult, csak vicces. Penzt nem adnek ertuk, de ha jon streamingre, akkor mindig felvidit, ahogy Vin Diesel megprobal szineszkedni es elkepeszto mennyire nem megy neki.
5.
5.
silkgoat
#1: egyet se lattam, egyet se akarok megnezni :D
De ettol meg letezhet. A teveszarral sem talalkozok, pedig tudom hogy van. Annyi hogy a teveszar hasznosabb sok mindenben mint ez a sorozat :D
4.
4.
delphijos
#3: Egy olyan világban ahol olyan műsor is van mint pl. a “Csávók” - és van rá igény is - ez még egész jó.
3.
3.
mamgu
#1: Ebbe az az igazán szomorú, hogy a léte igazolja az eladhatóságát az pedig az átlag igényét minősíti.
2.
2.
crytek
#1: Szerencsére nem az dönt ezen a piacon hogy neked hogy tetszik. Ami termeli a pénzt azt mindig is tolni fogják.. Már szóba került lehet mégis megy tovább majd...
1.
1.
Nothing
Az mainstream filmkultúra egyik tragédiája, hogy ez a sehonnan sehová tartó ZS szappanopera egyáltalán túljuthatott a piloton.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...