A Square Enix bejelentette: új Dragon Quest-játék van készülőben

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dragon Quest-franchise idén ősszel egy újabb akció-RPG videójátékkal bővül. Bemutatkozott az Infinity Strash: Dragon Quest - The Adventure of Dai.

A Square Enix bejelentette, hogy idén ősz elején egy új akció-RPG-t ad ki a nagy múltú Dragon Quest franchise-t folytatva. Az Infinity Strash: Dragon Quest - The Adventure of Dai, a tervek szerint szeptember 28-án debütál világszerte. A bejelentésre szombaton került sor a Dragon Quest Day 2023 ünnepségen, amelyet a nagy múltú franchise 37. évfordulója alkalmából tartottak. Milyen óriási öröm az a franchise-rajongói számára, hogy pár hónappal a megjelenés előtt jelentenek be egy játékot!

Íme, az előzetes! 



Az új akció-RPG játék bejelentése mellett a Square Enix a Dragon Quest spinoff-sorozatának a bővüléséről is beszámolt. A Dragon Quest Monsters 25. évfordulóját is megünnepelte azzal a hírrel, hogy ezen a fronton is új játék készül, kifejezetten Nintendo Switch-re.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket! De addig is ne feledjétek, az Infinity Strash: Dragon Quest - The Adventure of Dai 2023. szeptember 28-án jelenik meg. 

1.
1.
Shao Kahn
Rég vártam már rá, örülök hogy végre megtudtam az időpontot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...