Rajongói RTX mod készül a Need For Speed: Underground 2-höz

Link másolása
A Need For Speed-sorozat máig talán legnépszerűbb része hiába régi darab, a mai napig aktív közösséggel bír, akik között vannak olyan elhivatott modderek, mint Uncle Burrito.

19 évvel a Need For Speed: Underground 2 megjelenését követően valószínűleg csak annak kell bemutatni a játékot, aki fiatalabb nála, bár valószínűleg a Z-generáció is ismeri a sorozat egyik legjobb részét. Nyílt világú, utcai versenyes szórakozás az olcsó trükkökkel operáló rendőrök nélkül. Tény, hogy nem tagadhatja le a játék a korát, azonban nem bántóan csúnya még ma sem. Sőt, Uncle Burritonak hála, aki lelkes modder, még szebben fest a játék, mint valaha.

Az igaz, hogy nézhetne ki jobban is, azonban ahogy a készítő maga is leszögezi a videó leírásának elején, a projekt még nagyon korai fázisban van, így innen csak felfelé visz az út. Megjelenésről szintén nem érdemes beszélni, azonban ha valakit érdekel a mod alakulása, az csatlakozhat a készítő Discord-szerveréhez.

2.
2.
Br1sk
Egy dolog a grafika technológiai szempontból és teljesen más dolog esztétikai szempontból. A far cry 1 az első néhány szinten gyönyörübb mint a mai játékok. A jaták vége felé ahol ugyan úgy kint vagy a szigetvilágban viszont borúsabb az időjárás és a színek le vannak tompítva pontosan úgy néz ki ahogy az összes többi 2004 es játék. Stílus már volt régen is. Technológia meg kb 2-3 évre pontosan be lehet lőni egy játék korát egy kép alapján. Még most is. Régebbi időkben meg pláne
1.
1.
Heldengeist
"Tény, hogy nem tagadhatja le a játék a korát, azonban nem bántóan csúnya még ma sem."

Azért ne essünk túlzásokba. Kb. két hónapja pörgettem ki az Underground 1-et. Na az az, ami "nem tagadhatja le a korát, de nem bántóan csúnya" (inkább a hitboxokkal van gond). Az Underground 2-n még meg is lepődtem, hogy még vanilla is szebb, mint amire emlékeztem. Igaz 19 évvel ezelőtt nem volt vasam, amin ki tudtam maxolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...