SGF 2023: Nézd vissza a Future Games Show előadását!

  • Írta: szlav
  • 2023. június 10.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma sem maradunk izgalmas bejelentések nélkül! A Future Games Show nyári műsorában több mint 40 játék kerül majd terítékre, köztük a Lords of the Fallen is. Tartsatok velünk!

A Gamesradar idén is megrendezi a Future Games Show nagy nyári bemutatóját. Ezúttal két videojátékos szinkronveterán, Yuri Lowenthal és Laura Bailey vállalták a friss látnivalók felkonferálását - őket együtt legutóbb az Insomniac Pókember-játékaiban láthattuk együtt, mint Peter Parker és Mary Jane.

Na, de a lényeg: a Gamesradar már elhintette, hogy több mint 40 játék kerül a porondra, melyek közt lesznek kisebb (Moving Out 2), közepes (Space Gears) és igazán nagy kaliberű (Lords of the Fallen) címek is. Mi szóltunk előre, hogy sűrű lesz ez a hét!

A műsor ma 19:00-kor veszi kezdetét, az alábbi lejátszón élőben követhetitek a bejelentéseket:

Update! A show véget ért, itt nézhetitek vissza a teljes adást:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
hedzsooo
Kinek mi jon be jobban, nekem pl. a The Spirit of the Samurai c. jatek tetszett meg eddig nagyon ebbol a felhozatalbol de meg nem volt idom mindet megtekinteni.
1.
1.
crytek
The Precinct egész fasza lesz...
Instinction is királyságos hamarosan playtest lehet jelentkezni rá
Steel Seed is tetszik
En Garde!,
Homeseek,
Daymare: 1994 Sandcastle
New Cycle
REMEDIUM
Reka
Reveil
Pacific Drive
Luto
The Spirit of the Samurai
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...