In-game jelenetek az MGS 4-ről

  • Írta: rility
  • 2007. július 24.
  • Videó
Link másolása
Ismét egy igen szaftos videó érkezett a Metal Gear Solid sorozat immáron negyedik részéről, mely a Guns of the Patriots alcímet viseli.
Ismét egy igen szaftos videó érkezett a Metal Gear Solid sorozat immáron negyedik részéről, mely a Guns of the Patriots alcímet viseli.



A videóban Kojima mester szeretné nekünk bemutatni a Konami kiadásában lévő akció játékot. Igen csodálatosra sikeredett a játék grafikája, meg kell hagyni, a fejlesztők nagyon kitettek magukért, a maximumot hozták ki az újdonsült PlayStation 3 konzolból. Az in-game jelentekkel megáldott muviban több, mint 15 percen keresztül bámulhatjuk főhősünk különböző trükkjeit akció közben. Érdemes végig "csekkolni" a kicsikét!
31.
31.
Tomasonda
én végigjátszottam többször is az mgs összes részét! ezt se fogom kihagyni
30.
30.
Dentis 360
:)Mind1 akkor is nagyon szép!!!Kár,hogy PS3 licensz....Tényleg ki mennyiért tud PS3-at szerezni akár használtan?Mert én 95ért láttam,de annak asszem nincsenek meg a kábelei vagy vmi mert ilyen olcsón jó nem lehet!!:D
29.
29.
Sebestyen
sajnos nem éri el a crysis-t :) de azért ütős!
28.
28.
Dentis 360
Azért sztem eléri a Crysis-t:DEzért a game-ért érdemes PS3-at beszerezni....Vagy ha lesz X360-ra akkor azt:)
27.
27.
Sebestyen
nem egy crysis szintü grafika de azért elég ütős:)
26.
26.
Dmr
lehet hogy jó a SC, de most őszintén, ha egyszer végigjátszod van kedved újra elővenni!? a MGS első részét ha nem nyomtam végig 15x akkor egyszer sem, a kettőt kb 20x, a snake eatert viszont még csak 8x tudtam kipörgetni! és minden végigjátszásban van valami új. imádom hogy ezer féle módon megcsinálhatok egy szakaszt.
25.
25.
Mr.BEAN
Hát azért ne beszéljünk arról, hogyí a splinter cellnél annyival jobb, annak is megvan az izgalmas története aki végigvitte mind az 5(asszem pspvel együtt) részt az tudja, hogy nagyon király.

Ez is überfa*za de de sam fisher bácsi se rossz:)
24.
24.
nimat16
Szerintem ami egyértelműen az SC fölé emeli az MGS-t az Kojima csapatának hihetetlen kreativitása,és igen a másik nagyon erős pont a sztori.(De azért az SC:Conviction se lesz rossz,csak más.)Egyébként a videó többszöri végigézése után se láttam semmit olyat ami ne lenne megvalósítható xbox360-on
23.
23.
Dajin
Snaket ne hasonlítsuk sam fisherrhez, imposztor snakehez képest...

Szétájultam a kommenteken, nagyon nagy hüyleségeket irtak le, az mgs messze az egyik legtöbb mondanivalóval bíró játék(haazaszeretet becsület tisztesség emberi sorsok,) sztorira eddig minden gamet lepipál szinte, egy rpg-nek nincs ilyen csavaros története(az egész sztori kb 60 éves ölelhet fel) játékmenetre megintcsak akkorát üt, aki végigvitte a 3-at és az előzöket az tudja..egyébként ez a 6-ik lesz a fősztoriba, a lezárás(?)
22.
22.
Dmr
Shyfter, értem. máskor fogalmazz érthetőbben ;) mellesleg ennek a videónak nem túl jó a minősége, megnéznék egy HD változatot is hátha! tény hogy nagyon szép a Lost Planet de a szépséggel nem lehet elérni azt az élményt amit a MGS nyújt. Ca$h, miért sajnos?! egyébként az előző részek is sokkal jobbak voltak a splinter cellnél szvsz
21.
21.
shyfter
Dmr, úgy értettem a komolyabb szót, hogy a Lost Planet csak X360-on van és abba sokkal jobbak a robbanások meg legalább ennyire kidolgozott és azt mondják, hogy ezt az MGS-t már nem bírná az xbox.
20.
20.
Ca$h
Hát sajnos ez sokkal jobbnak tűnik mint a Splinter Cell, mindig is tudtam, hogy jobb de most már biztos vagyok benne... már csak miádkozni tudok hogy megcsináják a boxosoknak is!!!
19.
19.
Dmr
végig olvastam a kommenteket néhány szösszenetet megpróbálok kiragadni belőlük amiken padlót fogtam :

-Olyan japó Sam Fisher. xDDDD

-Egyébként a Lost Planet az "komolyabb" mint ez. (persze hogy jobb, nem kell benne sokat gondolkodni menny oszt lőjj)

kész... Innen rajtam kívül egyedül badsector84 ismeri a játékot?! mindenesetre próbáljátok ki, utána más nem is kell
18.
18.
badsector84
Hát látom hogy a hozzászólók többsége nem játszott a korábbi részekkel, amiket hibának vagy "nemtetszett"nek irtatok, az az előző részekben is igy volt. Sam Fisher és a SplinterCell meg egyébként Snake és MGS koppintás.
17.
17.
ps3
Szép lesz!

(a hordókon nem hiszem hogy fennt kéne akadni!)
16.
16.
shyfter
Ez olyan lesz a PS3-nak mint a Lost Planet az X360-nak. Egyébként a Lost Planet az "komolyabb" mint ez. De az biztos, hogy nagyon frankó játék lessz. Ja és ezt a hordó dolgot nem hinném, hogy kijavítják, az előző részekben is a semmiből kapta elő a dobozt.
15.
15.
tjames
Nekem is tetszett, hogynem tetszett volna! Kivéve a robbanások, azok lehettek volna szebbek, nomeg hogy az épületek nem sérültek. Kirobbantotta a tetőn lévő ellent, füst, repülő leeső katonák, de az épület sértetnen. :( Az hogy minden menüből érhető el, tényleg nem tuti, de ha ennyi minden varia van (háton csúszástól a kaméleon effektig) akkor azt megoldani nem is lehet máshogy. Összességében nagyon hangulatos! Olyan japó Sam Fisher.
14.
14.
t.roli
Hát ezek a japánok nagyon elveteműltek. Mien újságot raknak má be? :) Amúgy ez a hordó irritáló de lehet h ez még csak egy bemutató verzió és ezt késöbb kijavítják. hangulatos játék lesz az fix. és nem hiszem h kilehet aknázni ennyivel egy ps3 hardwert ami namapság sem fut 50% teljesítménynél többel. Mindenesetre szép
13.
13.
felegyi
Ki fog rá jönni!Nem kell szarni!Nincs választásuk!
12.
12.
K.G.
Szép, meg hangulatos is, de van egy-két illúzióromboló részlet benne.

PL: A hordó. Ott volt mellette két hordó is. Miért nem bújt bele azokba? De az nagyon király volt, mikor öszehányta magát a hordós gurulás után.

Zavaró még, az, hogy mindent csak a menüben lehet elérni. Meg engem az is zavart, ogy Snakenél több fegyver meg kütyü van mint egy egész hadseregnél. Nálam akkor telt be a pohár mikor a semmiből elővette az RPGt.

Figyelte valaki Snake kis robotját? Az nagyon aranyos volt.

Azért kijöhetne Boxra is. Annyira nem szép.
11.
11.
nimat16
A grafika lélegzetelállító,hihetetlen,a játékmenet is jóna tűnik,habár nekem néhány dolog nem jött be.Például hogy csak úgy terem körülötted egy hordó,ha rendesen keresne egy hordót és belebújna,akkor okés lenne,mert egyébként az ötlet fantasztikus,meg még az nem tetszik,hogy mionden kis apróság eléréséhez bele kell menünk a menübe,még akkor is ha be akarunk kapcsolni egy hőlátás szerűséget,nagyon szét tudja tördelni a játékmenetet ha 2 percenként kotorászni kell a menüben.?Mégvalami,régebben olvastam olyan cikkeket amikben az állt,hogy az MGS 4-et csak a ps3 ereje tudja mozgásra bírni,azonban én nem látttam semmi olyat a vieóban amire ne lenne képes az xbox360 is.Mi xboxosok csak reménykedhetünk hogy hozzánk is eljut ez a remek játék,most az a pletyka járja hogy a Konaminál egy másik csapat már dolgozik már a 360-as verzión,de Kojima vezetése nélkül.
10.
10.
Sogi
lol playboy ha rosszul erzed magad:D meg nemtom sztem nem rocc csak atvaltozol hordová meg ijenek....:S nemtom
9.
9.
Ennyire villámlik? Itt Dél-Pesten nincs semmi.. :) ON: A játék nem lesz rossz, de én hamar ráunnék..
8.
8.
shyfter
A MI elég buta de a fantasztikus grafika és hangulat kárpótól.
7.
7.
felegyi
Na lépek,csá all!Tényleg megbasz egy villám ha nem nyomom ki 1 percen belül!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...