Filmadaptációt kaphatnak a Persona- és Yakuza-játékok

  • Írta: osan
  • 2023. november 16.
  • Pletyka
Link másolása
Mindkét videójáték-sorozat hatalmas rajongótáborral rendelkezik, de ami még fontosabb, hogy mindkettő esetében a történet, de még a játékmenet is őrült humorral és akcióval bír, így, ha ténylegesen a nagyvászonra kerülnek biztosan remek szórakozást fognak nyújtani.

A CNBC-nek adott interjút Shuji Utsumi, a Sega vezető igazgatója melyben arról volt szó, hogy a jelenleg is tartó Sonic-franchise újraélesztése mennyire pozitív hatásokat gyakorolt a cégre:

Csak most élesztettük újra Sonicot, nem is akárhogy, nemcsak játékok terén, de filmek és TV-műsorok is készültek belőle, sőt Sonic most már a Roblox-ban is jelen van... A Legoval is szorosan együtt dolgozunk.” – mondta Utsumi, majd folytatta: „Több nagy franchise-unk is van, nem mondhatok túl sokat, de gondolkozunk más klasszikus Sega címek felélesztésében is. Jelenleg 2 nagy név van Sonic mellett, az egyik a Persona. Persze ott vannak a Yakuza-címek is. Igazán különleges a Yakuza, de az a nagy is érkezik a jövőévben... Ahogy mondtam is, próbálunk minél több platformon jelen lenni, mint a Roblox vagy a filmek. Ezek a címek mind visszaköszönhetnek a játékok világán kívül is, egészen hamar.

Amíg várunk az esetleges filmadaptációkra vagy a Roblox-crossoverre, élvezhetjük a franchise-ok legújabb darabjait is, hiszen a Persona-sorozat visszatér november 17-én az ötödik rész spin-offjával, a Tacticával, illetve már megjelent a Yakuza-sorozathoz fűződő Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name november 9-én.  A fősodrást továbbvivő Like a Dragon rész, az Infinite Wealth jövőre érkezik január 26-án, de a felújított Persona 3: Reload is beköszön a boltok polcaira jövőre, pontosabban február 2-án.

3.
3.
Seraph
#1: Köszi az ajánlást, szedem is le.
2.
2.
Ooorky
#1: Akkor már inkább az eredeti Like a Dragon film, avagy Majima Power Fantasy :-D

https://www.youtube.com/watch?v=f3JCRHgWZF4
1.
1.
Nate Hope
Aki igazán jó Yakuza-filmet akar látni, annak ajánlom a Battles Without Honor and Humanity című 5 részes sorozatot (más nevén The Yakuza Papers), kegyetlen alapossággal mutatja be az egész szervezet működését és történetét:

https://www.youtube.com/watch?v=EXNaUDTLUak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...