Késik a Cities: Skylines II DLC-je, hogy ki tudják javítani az eredeti játék hibáit

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 20.
  • Csúszás
Link másolása
A Cities: Skylines II már az indulása pillanatától fogva számos hibával küzd: ez most az Expansion Pass kárára ment. Késleltetik a DLC megjelenését, hogy ki tudják javítani a bugokat.

A Colossal Order a mai napon bejelentette, hogy késleltetni fogják a Cities: Skylines II DLC csomagját, csak azért, hogy az eredeti videójáték hibáit kijavíthassák. Az eredetileg 2023 negyedik negyedévére tervezett Asset Pack kiadás új megjelenési ablaka mostantól 2024 első negyedéve. Addig is a számtalanszor felhánytorgatott teljesítményproblémák és a korábban elhalasztott Mod Editor lesz a középpontban. 

Egy blogbejegyzésben a Colossal Order vezérigazgatója, Mariina Hallikainen elnézést kért a késésekért, és hangsúlyozta, hogy "amint a PC-s verzió megfelelő lesz, a konzolos kiadásra és a DLC-tartalmakra fogunk koncentrálni. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a piacra dobott kiegészítőket elhozzuk a játékosoknak, de azok nem az eredetileg hirdetett ütemtervben fognak landolni." A nehézkes indulás ellenére a Cities: Skylines II a megjelenés napján meghaladta a 100 000 egyidejű játékos számát a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...