A hónap végén új DLC-vel bővül a The Texas Chain Saw Massacre

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 22.
  • Hír
Link másolása
Bőrpofa és családja hamarosan egy újabb taggal egészül ki, és az áldozatok oldalán is találunk majd egy új arcot. Emellett egy ingyenes pályával is bővül a The Texas Chain Saw Massacre.

A Gun Interactive és a Sumo Notthingham nem beszélt mellé, amikor azt ígérte, hogy tovább folytatja a The Texas Chain Saw Massacre támogatását. Két új letölthető tartalommal bővül november 28-án az aszimmetrikus horrorjáték, két új fizetős karaktert és egy ingyenes térképet zsebelhetünk be.

Az első egy új gyilkos, Nancy, a kannibál család sarja. A sztori szerint a Fekete Nancy néven is ismert hölgy háromszor állt oltár elé, de később mindhárom férje meghalt. Nancy szögesdrótos csapdákat pakolhat le a pályákon, amibe beleszaladhatnak a gyanútlan tinédzserek, így azok sebezhetővé válnak a család többi tagjával szemben.

Az áldozatok listája is bővülni fog Dannyvel. A férfi eltűnt barátnőjét keresve érkezett Texasba, ám azzal nem számolt, hogy egy őrült család karjaiba sétál bele. Danny a Study and Tamper képességével képes azonosítani a potenciális veszélyeket a térképen, és figyelmeztetheti az egész csapatot.

Az ingyenes pálya a Nancy's House, amely lényegében egy ranch, számos akadállyal az udvaron. Ám egy hozzáértő családtag mindig tudni fogja, hogyan kapja el és hurcolja a fészerbe az áldozatát, ahol egy utolsó végzetes csapást mérhessen rájuk.

Nancy és Danny egyenként 10 dollárért vásárolható meg, ám az új térképet egy ingyenes frissítés keretében tölthetjük le.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...