Úgy fest, nem kapunk jövőre Resident Evil remake-et

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 28.
  • Pletyka
Link másolása
Legalábbis belsős források szerint, így a Capcom év végén bejelentésre kerülő játéka valami egészen más lesz, nagyon sokan azonban továbbra is remake-et látnak a dologban.

Dusk Golemtől ered a hír, miszerint a Capcom az év végén fog bejelenteni egy játékot, ami várhatóan "milliós siker lesz", viszont ez a játék nem újabb Resident Evil-remake lesz. A Reddit kommentek alapján egyből a Capcom többi franchise-a került képbe, akár a Dino Crisis, akár az Onimusha-sorozatokat nézzük. Érdekesség, hogy a kommentelők ezen címek kapcsán is inkább a remake-re számítanak, semmint vadonatúj játékra.

És nem is lehet hibáztatni őket, hisz ezek a franchise-ok évek óta vannak parkoló pályán, és a Capcom idei új IP-je, az Exoprimal körüli érdeklődés rekordsebességgel apadt el. Ezzel szemben a Resident Evil 4-remake rekordbevételt generált a japán kiadó számára, és több díjátadón is jelölték, sőt díjakat is bezsebelt. Lehet mondani, hogy nosztalgia, és hogy nincs új, eredeti ötlet a Capcomnál, viszont a számokkal nagyon nehéz vitába szállni.

Hogy mi lehet ez a titokzatos sikervárományos játék, nagy valószínűséggel a jövő pénteki The Game Awardson kiderül, még ha nem is lesz "világpremier", ezt a jelzőt ugyanis elhagyják az idei bemutatók elől a rendezvény szervezői. Lehet, hogy valóban egy régi kedvenc ráncfelvarrása, de az is lehetséges, hogy egy új Monster Hunter-játékot kapunk jövőre.

2.
2.
Seraph
#1: Jó bizony, akkor teljes lenne a sorozat. Valljuk be hogy a 4 előtti részek pocsékul öregedtek, sőt én a saját idejükben se szerettem őket.
1.
1.
zoli12i
Pedig a 0+1 remake nagyon jöhetne még!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...