A Loki showrunnere írja a bajba került Avengers-filmek forgatókönyvét

  • Írta: szlav
  • 2023. november 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a színfalak mögött nem minden zökkenőmentes a következő néhány év legnagyobb MCU-produkcióinál, úgy tűnik, értő kezekbe került a The Kang Dynasty és a Secret Wars forgatókönyve.

Michael Waldron kimagaslót alkotott a Loki első és második évadja élén is, és úgy tűnik, hogy Kevin Feige és brigádja is megbízik a feltörekvő filmkészítőben... olyannyira, hogy rá bízzák a következő néhány év legnagyobb Marvel-filmjeinek a forgatókönyvét! A The Hollywood Reporter jelentése szerint Waldron tollából kerül majd elő mind az Avengers: The Kang Dynasty, mind pedig az Avengers: Secret Wars forgatókönyve.

A munkálatok pedig bizonyára hamarosan megkezdődnek, hiszen az Avengers: The Kang Dynasty (amely egyébként nemrég veszítette el a rendezőjét) dátumát 2026. május 1-jére tervezi a stúdió, egy évvel később, 2027. május 7-én pedig már el is éri a tetőpontját a Bosszúállók újhullámos történetszála az Avengers: Secret Wars premierjével.

Reméljük, hogy Michael Waldron forgatókönyve egyenesbe hozza a nagy MCU-projekteket. Kétségtelen, hogy a Loki alaposan megágyazott az MCU multiverzumos történeteinek, ám érdemes észben tartanunk azt is, hogy szintén Waldron felelt a jóval megosztóbb Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatókönyvéért is.

1.
1.
Shao Kahn
Én remélem hogy inkább Dr. Doom-ot részesítik előnyben, és átnevezik a filmet Dr.Doom Dynasty-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...