A Black Ops II folytatása lehet a 2025-ös Call of Duty, de készül a Modern Warfare IV is

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 20.
  • Pletyka
Link másolása
Bár az utóbbi hetekben a jövő évi Call of Dutyról pletykáltak sokat, a mindig jól értesült Insider Gaming már tovább ment: 2025-ben a Call of Duty: Black Ops II közvetlen folytatását kapjuk meg, amely a sztori szerint a közeljövőben játszódik.

Lapértesülések szerint a következő két év a Black Opsról szól majd a Call of Duty rajongói körében. Az Insider Gaming úgy tudja, hogy jövőre érkező Call of Duty: Black Ops - Gulf War után a Black Ops II közvetlen folytatását kapjuk meg 2025 őszén.

A Saturn kódnéven futó játék sztorija öt évvel később, 2030-ban játszódik a második rész eseményei után. A "rajongók kedvenc főszereplői" visszatérnek, de egy teljesen új gonosztevőre koncentrál a narratíva. Érdekes módon a többjátékos szegmens a Black Ops II remasterelt térképeit tartalmazza, egy másik forrás viszont azt állítja, hogy a felújított pályákon kívül teljesen újakat is kapunk a premier napján.

Mivel a Call of Duty: Black Ops - Gulf War jövőre jelenik meg, nem tudni, hogy átvihetjük-e a megszerzett cuccainkat a 2025-ös részbe. Természetesen a játék még korai fejlesztési fázisban van, de állítólag egy átdolgozott mozgásrendszert tartalmaz, illetve visszatér a Pick 10 rendszer az osztályok létrehozásához. Visszatér a Gunfight és a köralapú zombimód is.

Már készül a Modern Warfare IV is

Nem meglepő, hogy a Modern Warfare II és III sikere után az Infinity Ward már a következő részen dolgozik - ezt a pletykát is az Insider Gaming szállította. Erről még kevesebb infónk van - érhető módon -, még megjelenési ablakkal sem tudunk szolgálni. De mivel a következő két évben a Black Ops lesz terítéken, leghamarabb csak 2026-ban térhet vissza a modern hadviselésre koncentráló széria.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...