Illegálisan került tartalom a Star Wars: Battlefront Classic Collectionbe

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 17.
  • Hír
Link másolása
Egy rajongói modból emeltek át elemeket, erre azonban az eredeti készítő nem adott engedélyt, ráadásul az Aspyr is megígérte korábban, hogy a végső verzióban már nem lesz benne.

A Star Wars: Battlefront Classic Collection rajtja finoman szólva sem túl problémamentes. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a játékélmény erősen kompromittált, azóta pedig egy kisebb botrány is érlelődik a játék körül.

A rajongók észrevették, hogy a játék első előzetesében megjelent egy speciális karakter iamashaymin – egy veterán modder – egyik kiegészítőjéből. Aspyr, a játékot fejlesztő stúdió akkor úgy reagált, hogy az végső kiadásban nem szerepel majd.

Március 14-én viszont maga a modder posztolta X-re, hogy annak ellenére, hogy a “Star Wars: Battlefront Classic Collection nem tartalmaz olyan kódot, vagy tartalmat, aminek a forrását nem tüntették fel” ő nem látja saját magát a kreditek között.

A problémát Asajj Ventress karaktere okozta, aki eredetileg csak a Battlefront 2 Xbox-ra kiadott verziójában volt elérhető. A modder ezt a karaktert hozta át PC-re, azonban a hozzá kapcsolódó animációk eltérőek voltak, ezt szúrták ki a rajongók az előzetesben, majd az Aspy közleménye ellenére a végleges verzióban is.

A VG247 információ szerint a problémát a legutóbbi patch már megoldotta, iamashaymin az IGN-nek elmondta: elkeserítő, hogy a kiadás után kellet kivenni azt a tartalmat, ami hivatalosan már hónapok óta nincs a játékban.

1.
1.
crytek
Biztos vagyok benne hogy mindkét fél rögtön belehalt volna ha benne marad a játékban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...