Nyáron érkezik Lidia Sobieska a Tekken 8-ba

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A DLC karakter saját trailert is kapott, viszont a DLC pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. A parlament legerősebb tagja és egyben Lengyelország miniszterelnöke valamikor a nyáron csatlakozik a harchoz.

Még februárban szivárogtak ki a Tekken 8 DLC karakterei, amelyek közül Eddy Gordo már elérhető egy ideje. Most pedig úgy látszik, hogy további igazolást nyer a februári adatbányászat, mivel Lidia Sobieska is hamarosan csatlakozik a viadalhoz. A lengyel miniszterelnök politikai pályája mellett profi karatés is, aki a harcok során egyenes és a becsületet mint legfőbb erényt tartja szemelőt.

A hölgy a Tekken 7 DLC karaktereként debütál, így egy kifejezetten új szereplőről van szó, aki a klasszikus karatét részesíti előnyben a cselek és trükkök helyett. Lidia bemutatkozó videóját itt nézhetitek meg, bár érdemes észben tartani, hogy megjelenési dátumról egyelőre nem tudunk még.

A DLC karakter valamikor a nyáron érkezik, de ennél pontosabbat nem árult el a Bandai Namco. A Tekken 8 2024. január 26-án jelent meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Annak ellenére, hogy olyan dolgokkal verte ki a rajongóknál a biztosítékot, mint a Battle Pass rendszer vagy a veteránnak számító karakterek DLC mögé zárása és a mikrotranzakciók, eddig kifejezetten jól teljesít a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...