SGF 2024: Ezeket tudjuk a Nobody Wants to Die-ról

  • Írta: osan
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
2329 New Yorkjába kalauzol majd el minket a Nobody Wants to Die, ahol a halhatatlanság árát valakinek meg kell fizetni... Az IGN Live 2024 során új trailert kaptunk, illetve számos információ is kiderült a világgal kapcsolatban.

Lenyűgöző játékmenet-felvételt kaptunk a Nobody Wants to Die-ról, ami július 17-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. Már 6 éve fejlesztés alatt áll a noir kaland, mely a disztópikus 2329 New Yorkjába kalauzol majd el minket.

Főszereplőnk, James Karra a „Halandósági ügyosztályon” dolgozik és egy sorozatgyilkosra vadászunk majd vele, aki a városi elitet vette célba. A játék során természetesen dialógokon keresztül lehetőségünk lesz interakcióba lépni karakterekkel, illetve bűnügyi helyszíneket is meg fogunk vizsgálni, melyeknél jól fog jönni a „Reconstructor” képességünk, egy időmanipuláló mechanika, amivel különböző addig elfedett nyomokra bukkanhatunk majd.

A nyomozás során nemcsak az időmanipulálás lesz az egyetlen lehetőségük, de a környezetünk megvizsgálásához használhatunk majd röntgengépet, UV fényt és számos egyéb eszközt is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
whoopigoldberg
@geometry dash Csak egy fa jelent meg a játékomban. :D A nyüzsgő metropoliszról mutattak pár képet, de szerintem csak a programozott játékon belüli végigjátszások lesznek benne.
2.
2.
Kamukaze
Eddig amit a legtöbbet láttam ebből a játékból, az egy fa.. :D Mutattak pár képkockát a nyüzsgő városból, de van egy olyan érzésem, hogy ezt csak ilyen előre scriptelt, ingame átvezetőkben fogják mutogatni. Kár lenne érte
1.
1.
crytek
Mióta él a steam oldala azota wish-es.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...