FIFA 08 - óriások a pályán!

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 8.
  • Képek
Link másolása
Az EA hat darab óriási, 4856x2731-es felbontásban pompázó screenshotot tett közzé a FIFA 08-ból. Érdekel Beckham pattanása? Ne habozz, kattints!
Az EA hat darab óriási, 4856x2731-es felbontásban pompázó screenshotot tett közzé a FIFA 08-ból. Érdekel Beckham pattanása? Ne habozz, kattints!

Az új FIFA idén októberben az Xbox kivételével az összes létező platformra meg fog jelenni, így PC-re, PS2-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re, PSP-re, és DS-re is. A most közzétett képeken a nextgen változatot csodálhatjuk meg olyan felbontásban, melyet valószínűleg sosem fogunk mozgásban látni. Érdemes kattintgatni, és vadul scrollozni, mert nem semmi fotók futottak be! Ja és legfontosabb majdnem lemaradt: az X360-as és a PS3-as demó szeptember 13-án érkezik!
36.
36.
Fermaister
hát mit is mondjak, az arca grafikája szép, keze türhető, ujjai csúnyák, körme nincs, közönség ismét olyan mint 1 paca
35.
35.
vikthor
Nem egy nagy cucc a grafikája...

A felbontástól nem lesz szép, ugyanannyi poligonból áll. Én nem vagyok elájulva tőle. Én a tavalyi részt is csak max 7-8 pontra értékeltem volna...
34.
34.
Mat00
Xabinho87: PS3-ra is sok patch jön ki, bár én még csak hivatalos patcheket láttam PS3-ra, de lehet, h lesznek fan-ok által csináltak is. De nekem az 1ik legfontosabb az online játék, ami ugye 1 patch feltelepítésével már felejtős is. (azért csak a PS3-ról írtam, mert nekem az van, a többiről nemtok)
33.
33.
shadow16
xabinho én PS2-n játszok a PES 6-al. és nekem fel van patchelve rendesen. szal a konzolos játékokat is fel lehet patchelni
32.
32.
Shagy
egyetértek xabinhoval. 360 ra nem igen fogok patchet telepíteni .
31.
31.
Xabinho87
Huszti soha nem azt kell nézni hogy mit javít a patch! Azt már nem a fejlesztők készítik hanem fanok! Egy játék értékelésnél az nem nézik, hogy milyen patch jön ki majd hozzá! A fejlesztők ennyit csináltak akkor ilyen a játék. Konzolra szerinted milyen patch raknak fel?
30.
30.
huszti
Shaggy, a PES-ben tényleg rosszak kicsit a szurkolóhangok, de a patch kijavítja, és tádám;)
29.
29.
Sogi
meg itt fikazzatok a fifa-t azt ki se jott vazz... annyi h a hirek. mennyi jateknal volt mar az h az egekig magasztaltak, azt megse lett ojan joh. ellentetre is igaz. meg most honnan veszitek h ojan kurva jo lecc a pes? majd ha toljatok a TELJES versio-t akkor. meg kinek ez teccik kinek az. shadow neked meg poppet nagy az arcod. a jatekelmenyhez meg annyit, h kinek mi teccik
28.
28.
Mat00
21 shadow16: Hol is kezdjem... talán ott, hogy az ide FIWC-t nem Xbox360-on hanem PS3-on kell játszan. Amúgy elég optimista vagy, hogy kijelented, hogy megnyered. LOL Gondolom nem tudsz online játszani az Xbox-oddal, ami csak kicsi hátrány, mert a gép ellen nem lehet magad feledzeni, aki online tolja csak annak van esélye, ha elhiszed, ha nem. Ja, és nem muszály odamenni, mert online is lehet játszani a selejtezőket. És azért rengeteg ember fog indulni, énis köztük, de azért lehetnél szerényebb. :D Na mind1, nem veszekedni akarok, én csak az igazat írtam, a színtiszta igazat. :D http://www.electronicarts.co.uk/news/14509/
27.
27.
Shagy
pfff. szted miért be a pro mód a neve.tudsz te angolul ? legyél profi.lehet amit láttál abban az van de a teljesben nem úgy lessz .

Husztinak meg azt üzenem hogy végigtoltam a PESt is meg a Fifát is.De a fifa jobban bejött a hangulata miatt.A pesben a szurkolók nagyon gyengék.Ha azt kijavítják akkor ok.De amíg nem addig ellehet aludni meccs közben.
26.
26.
shadow16
BE a PRo modot szerintem elbaszták a fifa 08-ban. láttam rola gameplay vidoet. és az nagyon hülye ötlet volt hogy amikor nincsn álad al abda akkor a kamera telejsen elválodik tőled. a PES-ben meg ugy van hogy végig téged követ a kamera. annyit ltsz mitn egy focista stb... . ott tök jol meg van csinálva. meg a Fantasy modban. ott ugy kezdesz .hogy egy 16 éves srácot kell iráényitanod egy szar csapatban majd később egyre jobbá válasz az edzések miatt. és minél jobban játszol annál jobb csapatok igazolnak majd le ez nagyon király lesz így. na ez fifaban nem így lesz majd sajnos ott már egyből ronaldinhoval kezdesz aztán semmi kihivás.
25.
25.
huszti
és ami most nagy szám a kis fifázokba, az már régen benne van a PES-ben! Pl ez a Be a Pro, jah, és a PES-be sima meccsen is van TPS nézet. Na ehez mit szóltok?! CSAk ugye, aki elindítja a gamet, és rávágja, hogy szar, fos, gané, és le is törli, úgy, hogy egy fél meccset játszott végig, az nem tudja, miről is beszélek. Néhány apró részlet: Nem akad meg a labda a felső kapufán, ahogy a Fifa07-be is volt, és nem kell végig várni a meccset. Játékosok és a labda nem megy át a szögletzászlón.
24.
24.
shadow16
de PC-n legalább next gen grafikáju lesz a PES. a FIFA meg egy undoritó, mocskos!!!!!!!!!!!!!! a grafikája!!!
23.
23.
Shagy
Néha a pesben a fű is olyan mint az aszfalt :S ez nektek szép.....
22.
22.
Sogi
na ez a sok iq-fighter, esku kiakadok, mien hujek eggyesek vazz... na szal : jatekelmeny: kinek mi jon be, ennyi. graf: a 07es demo-t is toltam, az 800low-on volt. itt se lehet alitani grafot, gondolom ez is vmi ronda graf, mivel a 800 az biztos. a pes grafja meg ojan, h akinek gyengebb a gepe, es lekurja low-ra ojan diszno mocskos ronda, h hihetetlen. a fifa legalabb jachato lowon, nem egy pixelmaca az egec. (nekem fullon ment, csak haver gepe nem vitte) es en fifa parti vok. de a nagy pes-esek mondjanak mar nekem vmi forradalmi ujitast, mi ojan kulonéleges abba a tokeletes gamebe-.-'
21.
21.
shadow16
08-al csak azért fogok játszani hogy megnyerjem az idei FIWC-t. mert oda olyanok mennek 99%-ban akiknek nincs xbox 360-juk és nem tudtak azon gyakorolni. nekem meg meg lesz és addigra rongyosra játszom x360-on a játékot így teljesen kitapasztalom. míg szinte za összes többi versenyző ugy megy oda hogy először fog a kezében xbox 360-as joyt.
20.
20.
shadow16
xabinho megvan nekem a fifa 07 is x360-on. és tökre nem oylan a grafikája mint amilyen a képeken volt. egyedül 1080 p-s felbontásban sép. de sima tv-ken semmivel sem szebb grafja a pes-nél.
19.
19.
Xabinho87
Ez nem elfogultság, de szebb grafikájúnak látom a fifát. Szerintem te vagy elfogult! Xbox360-on és Playstation 3-on szebb a fifa grafikája. A többi platformon idén szebb a pes de ezeken nem.
18.
18.
Mat00
A játékosok körvonala azért olyan, mert a játékosok mögött lévő textúráknak (ezesetben a szurkolók) homályosnak kell lennie, mert ugye nem oda fókuszál a kamera, és ezt így tudták megoldani, és néhány pixel beleesett a játékosok élességébe, ezért van, h 1-2 éles szurkoló látszik a játékosok keze, lába mellett. :D De ez csak azért látszik, mert nagyon nagya felbontás, normál felbontásban, TV-n (ha HD ha nem), ezt nem látni. Amit nimat16 írt az teljesen igaz (én is ezt írtam :D), a PES meg lehet többet újít, de a grafikája a FIFA-nak jobb. Persze mindez Next-Gen konzolra igaz (mint ahogy a képek is onnan származnak).
17.
17.
nimat16
A FIFA 08 motorja a FIFA 07 motorjának továbbfejleszetett változata,legfőbb újítások az átírt labdafizika,ami tényleg valós időben,az igazi érintésak alapján számolja a labda úzját,valamint sok.sok grafikai tupírozás.PL: az új be a pro játékmódhoz egy teljesen új nézőpontot dolgoztak ki ami gyönyörűen néz ki,és teljes részletességében csodálhatjuk a játékosokat.Mondjuk sztem a szokásos tele kameránál nagyon sok részlet nem látszik a távolság miatt és ez ront a vizuális összképen.
16.
16.
huszti
Xabinho87: Te nagyon nagy Fifa fan vagy (mert a fifahungary fejlesztője egyben), de ne butítsd már magad! Valld be, hogy a PES szebb mind gépen, mind next-genen. És míg az EA állandóan uazt adja ki, addig a PES mostmár végre nextgen lesz. Hogy idén melyik lesz a jobb, azt a hamarosan befutó PES demo fogja eldönteni, mert Fifa 08 már van.
15.
15.
shadow16
Matt 00 és Krics megvan nekem a FIFA 06 XBOX 360-ra. fullra ugyanilyen a grafikája. (most nem a pc-s változatrol van szo az gagyi szar)
14.
14.
peterpal7
A játékosok körvonalai egy kicsit gagyik. De egyépként jó képek.
13.
13.
Kriccs
Shadow: A FIFA 08 igenis új motort használ mind x360on, mind ps 3 on. Pc-re nem tették be.
12.
12.
Mat00
Amúgy a 07-et full új motorra írták, és a 08 használja azt, szal a 06-nak semmi köze hozzá. Most jutott eszembe. :P Az EA magyar oldalán olvastam. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...