Street Fighter 4 - Egy új kezdet

  • Írta: Mast3rmind
  • 2007. október 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom már napokkal ezelőtt egy rejtélyes oldalt nyitott meg, amin egy számláló a mai napig pergett lefelé. Dobpergés hölgyeim és uraim! Felfedték titkukat!
A Capcom már napokkal ezelőtt egy rejtélyes oldalt nyitott meg, amin egy számláló a mai napig pergett lefelé. Dobpergés hölgyeim és uraim! Felfedték titkukat!



Igen, mindenki jól olvasta! Jön a verekedős sorozatok pápájának új része, melyről annyira kevés infónk van, hogy se megjelenést, se platformokat nem tudunk mondani. Remek hangulat, imádni való ellenfelek és püfölni való rossz fiúk ezerrel! A bejelentés mellé kaptunk egy videót is, mely csupán az alap hangulatot kívánja fokozni! Kötelező megtekintése erősen ajánlott!

8.
8.
Gourcuff
street fighter lesz a legjobb verekedős játék? soha az életben nem volt az :D Irányíthatatlan volt, viszont cserébe nem volt pörgős :DDD Mindig is egy szar volt a Mortal Kombathoz képest, és a videó alapján ez is egy rakás szar lesz.
7.
7.
G Logan
végre egy remek hir svc otta nem is jellent meg igazán jo játék amibe szerepeltek volna a streetesek.

Remélem naggyon osze hoza a capcom és ujra a street fighter lessz a legjobb verekedös játék. bár sokak véleménye szerint még mindig szivesebben streetezik min ha valami szar xbox360-os akcio játékon játszana

5.
5.
ACDC 4ever
De kár hogy akad a gépemen.

4.
4.
Shagy
na ez aztán szép videó :S ! vmi kiderülhetett volna a játékról is
3.
3.
Utys
Hmmm. Tetszik. Kár hogy Chun-Li nem volt a vidben :D
2.
2.
skiz0
Hát...Lost Planet 2-nek örültem volna én is..

Bár szerintem ez se lesz egy rossz game ;)
1.
1.
Sörivó
Hát ,én jobban örültem volna 1 Lost Planet 2, vagy Dead Rising 2 bejelentésnek ! De még jobban 1 pontos megjelenési dátumnak a Resident Evil 5 -ről ! És 1 Devil May Cry 4 demónak !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...