Újabb bizonyíték az Xbox 360 IPTV-re

  • Írta: Daks
  • 2007. október 29.
  • Hardver
Régebben már pletykálták, hogy a Microsoft IPTV szolgáltatással kívánja bővíteni az X360 konzol multimédiás tárházát - a projektről most fotók is érkeztek.
Régebben már pletykálták, hogy a Microsoft IPTV szolgáltatással kívánja bővíteni az X360 konzol multimédiás tárházát - a projektről most fotók is érkeztek.

Az Xbox 360 Fanboy magazin egyik fúrumozójának gépe a múlt héten tönkrement, jó fogyasztó lévén pedig azonnal vissza is küldte azt a Microsoft-nak. A redmondi cég egyik szervíze megjavította a konzolt, kicserélte a meghibásodott alkatrészeket, és a biztonság kedvéért fel is tett egy Dashboard frissítést. Miután a gép visszaérkezett tulajdonosához, ifjú fórumozónk új, még félkészen álló menüpontokra lett figyelmes. A négy kocka karakterből álló menü egy TV szolgáltatást hivatott volna elindítani, ám mivel ez még nem létezik, csak egy hibaüzenetet jelenített meg. A menüleírás szerint az Xbox 360 IPTV szolgáltatására mutat a gomb, lehet majd élő és felvételről vetített TV adásokat nézni, közben chatelni, megállítani az adást, vagy felvenni azt. A dolog eddig szép és jó, az egyetlen gond, hogy az IPTV menüs Dashboard régebbi verziószámú, mint a mostani legfrissebb, publikus menü. Egyesek szerint kamu az egész, Photoshopolták a képeket, mások szerint pedig a Microsoft egy régebbi Dashboard-on teszteli még mindig az IPTV-t, és ez került ki véletlen a cégtől.
6.
Pukhi-zik
ujabb állitás akkor nem bizonyiték.
5.
Callation
4.
Glek
Höhh... számunkra ez már egy újabb teljesen lényegtelen információ... úgysincs magyar live... :P
3.
Guppi
Az lenne a jó ha kedvenc műsoromat fel tudnám venni az xbox-al és rá menteni a vinyóra.
2.
Mast3rmind
1: Lefordítom ami a képre van írva:

-Élő & Felvett TV műsorok

-Kért filmek

-Beszélgetés TV nézés közbenTehát én úgy gondolom, hogy ilyen TV kártya alapon fog működni, tehát felveheted a konzollal most már kedvenc műsoraidat és közben chatelhetsz boxon :) ha nem akkor meg Live előfizuval szerzett TV előfizetés amihez csak net kell :D
1.
Tomasonda
Légyszíves vki leírja részletesen mi ez az IPTV? kell ehhez live?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...