Mozgásban a PC-s Gears of War

Link másolása
Két új, ingame jelenetekkel teli videó érkezett az Xbox 360-on már hatalmas sikert aratott Gears of War hamarosan megjelenő számítógépes változatáról.
Két új, ingame jelenetekkel teli videó érkezett az Xbox 360-on már hatalmas sikert aratott Gears of War hamarosan megjelenő számítógépes változatáról.





45.
45.
GuC11
User1 sztm Te valahogy nem értedted meg a mondani valómat...elöbb tanuld meg értelmezni az olvasott szöveget aztán válaszolj máskor.
44.
44.
-Adrian16-
39:

Azért az nem igaz, hogy az új játékok 20.000Ft-be kerülnek, csak 1-2, meg persze jó helyről kell venni. Pl.: az 576-ban tényleg nagyon drágák a játékok, de pl.: a platinumshop-ban a legújabbak is 14.990Ft-ba kerülnek!
43.
43.
user1
obi1:

"Természetesen csak tippeltem, de nemhiszem hogy sokat tévedtem."



Ez továbbra is csak tipp......:)



"Van köze hozzá.Például ha 5 órán át játszol akkor eléggé túlmelegszik"



Éppen arról írtam neked hogy nem ez a lényeg. Kár hogy nem olvasod el amit írnak neked.
42.
42.
Obi1
Khm, nem hallottál még az Obi1 Corpositon-ről?Természetesen csak tippeltem, de nemhiszem hogy sokat tévedtem.

Van köze hozzá.Például ha 5 órán át játszol akkor eléggé túlmelegszik, jobban mint ha 1 órán át menne.De kijelenthető hogy van egy hibája az xbox-nak, ami semmiképp se pozitív irányba tereli a Microsoft-ról alkotott képet.De boxos ismerőseim közül senkinek sem lett 3 ledes a gépe.És tényleg olcsó, a Saturn 50+30 ezer forintos akcióját ne is említsem.
41.
41.
user1
Obi1:

"Pc-n sokkal nagyobb részben van elterjedve a warez.10 játékból 1 talán eredeti átlagosan.Az újgenerációs konzoljátékok fele minimum eredeti."



Miből gondolod? Ez amolyan hasraütéses statisztika ahogyan obi1 képzeli?



"De ki játszik 5 órán át egy játékkal?Én az első óra után leolvadnék a székről, legyen az akármilyen játék."



A 3led hibának semmi köze ahhoz hogy hány órát játszol. Természetesen aki többet használja a gépet, annak nagyobb az esélye arra hogy tönkremenjen, (természetszerűen ez minden használati eszközre igaz) ám nem kötődik a folyamatos üzemidőhöz. 10 perc alatt is bekövetkezhet, ám az is lehet hogy egy egy gép esetében soha nem fog. A használt software azomban befolyásolja.
40.
40.
Obi1
Fenéket, Pc-n sokkal nagyobb részben van elterjedve a warez.10 játékból 1 talán eredeti átlagosan.Az újgenerációs konzoljátékok fele minimum eredeti.

De ki játszik 5 órán át egy játékkal?Én az első óra után leolvadnék a székről, legyen az akármilyen játék.
39.
39.
user1
t.roli:

"Az sokkal hihetőbb ha nem lennének konzolok kevesebb pc-s játék lenne, mert csődbemennének a kiadók."



Ezt most úgy kellene érteni hogy konzolon nincs warez? Hány eredeti játékod van a ps2 -dhöz? Na pontosan annyi van millió másik játékosnak is.

A konzolt éppen annyira sújtja a kalózkodás mint a pc -t. Ezért is akarnak egyre több multiplatform játékot készíteni, hogy növeljék a példányszámot.
38.
38.
user1
t.roli:

Melesleg ez a konzol játék csere bere amit olyan sokra tartasz, pesten működik egy két helyen, márpedig nem mindenki lakik pesten.
37.
37.
user1
t.roli:

Konzol játékért soha az életben nem adnék ki pénzt, mert egyszerűen nem ér annyit amennyiért adják. Azért fizetsz érte sokat, mert áron alul kapod a gépet.
36.
36.
user1
t.roli:

"nem csak 20000 ért vannak játékok"



Az újak annyiért vannak. Márpedig az emberek többsége nem vásárol régi játékokat.



"Akonzol játéknál, ha megveszed eredetiben cserélheted"



Ez egy óriási marhaság. Olyan mintha ajándékba osztogatnád a pénzedet. Ha én valamit megveszek, nem fogom visszaadni hogy egyfolytában csak fizessek érte. És ha meggondolom magam és 3 hónap múlva megint azzal akarok játszani? Akkor ott vagyok hogy elment egy csomó pénzem, s semmim sincs. Marhaság.

Mellesleg a pc játékokat is kicserélik. Én konkrétan a media markt -ban is ki tudtam cseréltetni a játékomat amit vettem, és meggondoltam magam. De az nem 16 000 ft volt, hanem 9900, és vadonat új játék volt, és a mai napig megvan, holott az akkori konzolok már kimentek a divatból, és velük együtt dobhatnád a kukába a játékodat is. Hát ezt nem kell, mert pc -n 5 év múlva is elővehetem, és pontosan ugyanolyan jó lesz akkor is.

A játék cserélgetésnek semmi értelme.



Obi1:

"A 3 ledes hibát hagyd, az esetek nagyon kis százalékában fordul csak elő, és általában csak azoknak akik napi 5 órát játszik."



Tévedés. Igenis gyakori. Az xbox360 a világon valaha megjelent konzolok között a leggyengébb minőségi mutatókkal rendelkezik. Ráadásul ha a te elképzelésed igaz lenne (nem az) akkor az azt jelentené hogy nem játszhatok 5 órát a gépemen? Vagy hogyy gondolod ezt?
35.
35.
t.roli
Akonzol játéknál, ha megveszed eredetiben cserélheted. Pc-s nél ha megveszed és rossz a játék senki nem fogja kicserélni. És nem csak 20000 ért vannak játékok. Hagyjuk már ezt ha nincs pc nincs konzolos dolgot. Az sokkal hihetőbb ha nem lennének konzolok kevesebb pc-s játék lenne, mert csődbemennének a kiadók.

User1: a half life 2 -es x 360 as változat is biztos butább... minden butább konzolon nem?
34.
34.
Csacso
GuC11: szóval szerinted szar a PC??????? ok de ha pc nem lesz akkoorr konzolos játéksem!
33.
33.
Obi1
user1, látszik hogy nem játszottal multban a játékkal, mert az hihetetlenül hangulatos.Nem kell benne fejtörőket csinálni, de legalább élvezetes.

A 3 ledes hibát hagyd, az esetek nagyon kis százalékában fordul csak elő, és általában csak azoknak akik napi 5 órát játszik.
32.
32.
user1
GuC11:

Valóban szégyen hogy az ilyen ócska játékokat tartják érdemesnek a multiplatform megjelenésre, ahol jóformán a tüzelő gomb folyamatos nyomvatartásán, és az irányzék helyes beállításán kívül gyakorlatilag semmit nem kell tennünk.... Tipikus konzol játék. Akárcsak a másik "csúcsszuper" darab a lost planet. Annak is olyan hihetetlen komoly története volt....... Itt ez az új faj....menjünk írtsuk ki őket...ti nem jösztök???...Ja persze. Egyedül megyek. Kiirtom én egyedül is azt a 3 féle bogarat, meg a 2 féle embert akik az utamba álnak, a teljesen használhatatlan robotok segítségével......

Ez ám a next gen.... A gears of war is legalább ilyen komoly újgenerációs élményben részesít mindenkit.

31.
31.
GuC11
Most örülhetnek a kocka gyerekek...igen,játszhattok ezzel a remek játékkal PC-n,de még a fele játékélmény se fog vissza jönni,mint amit a konzolos verzion élhet át az ember...szégyen hogy ezt PC re is kiadták...tisztára lebutitották az egészet h elbírja egy PC is...habár ha nincs 2GB RAM od akkor neki se ülj...
30.
30.
tombar
látom a 8600 gt megosztja a véleményeket, de a 8500gt kérdésében mindenki bevalhatja: kaki (még ha nyíltan is az alsó középkat.-ba szánják)

http://prohardver.hu/teszt/geforce_8600_es_8500_videokartyak_tesztje/tesztkonfiguracio_es_fogyasztas.html
29.
29.
tombar
28.
28.
user1
Ezzel a gears of war -al meg úgy vagyok mint a halo sorozattal. Soha nem fogom megérteni miért népszerű. Szerintem csak a media felhajtás az oka. Nekem egy letöltést sem érne meg.
27.
27.
user1
Hallom valaki itt ugrani szeretne ps3 -ért....:) Azt lehet, de akkor készülni kell a 16 - 20 000 ft környéki játékárakra, vagy esetleg egy 250 000 ft -os BD íróra, amihez ugye pc is kell, illetve méregdrága BD lemezek.... Hajrá hajrá... De ugorhattok egy xbox -ért is, van rajta 3 gyönyörű vörös kis lámpa, amit jó eséllyel láttok majd villogni is, illetve ide is elég drágák a játékok, bár az tény hogy lopni könnyebb őket mint az előző versenyzőnél. Engem mindenesetre itt is bosszantana hogy 100 000 ft -ot adok ki egy olyan gépért, amit csak akkor kapcsolok be ha játszani akarok. Akkor már inkább 50 000 ft egy jó vga -ért, az amúgy is hasznos pc -be.....:)

ÉÉÉÉsssss itt van még a wii..... Arra semmi rosszat nem szólok, mindenkinek jó legyen akár konzol vagyy pc párti, esetleg egyik sem....
26.
26.
alex512
A Crysis a többszörösét követeli a GOW-hoz képest ez is bizonyítja hogy a legjobb (legalábbis a legoptimalizálttabb) motor a piacon az Unreal Engine 3 szval nem kell félni mert nem fog harapni.
25.
25.
t.roli
JesusEnergy: máris százötven. akkor mivan a 100k-s gépeddel?
24.
24.
JesusEnergy
Ja,és Felegyi.A te "köröd" biztos ilyen kis burzsuj köcsögökből áll.Ti lenézitek a 8600GT-t én pedíg titeket!BOCS!
23.
23.
t.roli
Ien géppel sem megy fullon. Akkor min? Akkor ki mondja h a ps3 árából lehet több évig elmeni? amikor nincs gép amin menne a crysis rendesen. Neked mennyibe fájt a géped?
22.
22.
JesusEnergy
Itt nagyon elvan tévedve 1-2 ember az árakkal.100K-ből összerakok egy olyan gépet h a Crysis rezzenéstelenül elfut rajta Fullon.Az én konfigom volt 91.000K és csak egy jobb vidkari kéne.Szal 150.000 elég hozzá.Nem kell Core 2-t venni min. 30-ért,és akk nem kell 200K.
21.
21.
renatodelakancso
Az XP-s gépigénye elég kicsi mert az én gépem egy AMD dual core 4000+ proci egy 8500GTS VGa meg 1 gb ram amit emelni fogok szóval ezen a gépen full grafon XP-n futni fog!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...