Far Cry 2 technikai bemutató - ezúttal képekben

  • Írta: Daks
  • 2007. december 4.
  • Képek
Link másolása
A UbiSoft négy screenshotot tett közzé a Far Cry 2-ből. A képek a fejlett fényhatásokat, a valós idejű autó koszolódást, és a nagyfelbontású textúrákat mutatják be.
A UbiSoft négy screenshotot tett közzé a Far Cry 2-ből. A képek a fejlett fényhatásokat, a valós idejű autó koszolódást, és a nagyfelbontású textúrákat mutatják be.

A fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek a Far Cry 2 technikai részére, erről árulkodik az Advanced Indirect Lighting nevű technológia is, melynek alkalmazásával fantasztikus fény-árnyék hatásokat lehet készíteni. De a szavak helyett inkább beszéljenek a képek!
28.
28.
dareal
szamartin: szinte tuti :)
26.
26.
FeroxX
akkoris csúnya ez az autó :DDD



ENNYI !
25.
25.
szamartin
ez nagyobbat fog ütni mint a crysis

szerintem :P

24.
24.
dareal
reméljük, hogy ehhez is lesz majd egy sandbox2 szerű valami, crysis-en nagyon sokat dob (főleg az a qrvasok mod, a mechwarriorost naaaaaagyon várom, bár még kb 1 év :()

23.
23.
szocs08
Jó jó gyönyörű de milyen vas kell majd hozzá? Mert ha úgy járunk mint a Crysis-nál hogy csak a full extrás gépeken néz ki jól akkor azt megszívtuk egy páran:(
22.
22.
tjames
Nézzétek már meg jobban! Itt az INDIREKT fényhatásokról van szó!!! Az első kép ezt nagyon is jó szemlélteti, sőt a lüttyők kedvéért be is van karikázva mit kell figyelni. Nézzétek már meg hogy az első képen az útfelszínről visszaverődő fény látszik a lökhárítón és a kasznin. Szerintem ezek jelentős különbségek. Főként mozgásban. Így képként is látszik, de mozgás közben pazar lesz! :)
21.
21.
FeroxX
micccsoda lol ! Első képen én kb. nulla különbséget vélek felfedezni :D..a másik autós képen a sár mióta számít fényeffektnek ? :DD a növény az tényleg jópofa, de láttunk már ilyet szerintem.



és egyébként is maga a kocsi lemodellezése is tiszta igénytelen :D szal amíg a kocsi nem 100% hol érdekel engem hogy hogy csillog ?



nonszensz.. xD
20.
20.
DrEVIL
Hát sztem ez 1 kicsit parasztvakítás.A felső kettőnél csak annyi a külömbség h az 1ik kontrasztosabb mint a másik.Nah ha kijön majd akkor ezt kikapcsolom és a monitoron lejebb veszem a fényerőt meg a kontrasztot. :D
19.
19.
dareal
ehhe, predatort enyhén túlzás fc2-nek nevezni :D a grafika még az első pc-s fc-hez sincs közel, íme pár kép róla :)

inkább egy kieg lemeznek nevezném, de az sem. maradjunk a rókabőrnél :)



http://screenshots.teamxbox.com/screen/47696/Far-Cry-Instincts-Predator/
18.
18.
rafik
A Far Cry úgymond 2. része megjelent már vagy 2 éve xboxon, meg asszem ps-en is...FarCry Predator (xbox360), és öööö...a sima boxos cím most nem jut az eszembe, de megjelent az tuti!!! Amúgy ez a pc-s verzió szimpi eddig...bár részemről esély sincs rá!!
17.
17.
dareal
gamekapocs2007 a ps3 nagyon szakít azzal a rengeteg játékkal ami eddig kijött rá, majd jövőre talán :) addig az is csak egy gép, amíg nincs rá ami kihasználja.

jah, amúgy nézzél szét jobban, mert biza a far cry 2 mindenhol csak pc megjelenésként említett, se x, se ps.

nem mondom, jó móka a konzol, bár én x-et veszek majd, 1-2 év múlva meg talán ps3-at, addig nem éri meg.
15.
15.
LnB
Hát ezek a képek annyira lényegtlenek...semmi sincs benne ami megfogna..én sem az xboxomon se pc-n nem fogom kipróbálni...rókabőr effekt ez is...
15.
15.
huszti
gamekapocs2007: te el vagy tévedve, én nem arra értettem, hogy gérpe majd butítani fogjék (aha, szerinted:D), hanem arra, hogy miylen jó lesz, ha nincs csúcspc-m, akkor lentebbveszem ezt a light izét, és máris fut szépen..
14.
14.
Dentis 360
13:Nem az a lényeg,hogy a PS3 jobb-e vagy nem a PC-nél,hanem az,hogy hülyeségeket írogatsz...
13.
13.
gamekapocs2007
nézetek szét, mer ez jön konzolra is.



"Tyú, azért lehet majd butítani a gamet...Akad? Kikapocsolom az indirect blabalbal light-ot...jólesz :)" Na ezért lesz jobb konzolra,ott nem kell butitani.



4magos SLI-is 6giga ramos gépet meg a hajadra kenheted. Megfelelö driver, meg optimazilátszió nékül az csak egy mezei gép. ja és elmondanám h a ps3-ban 7 power pc mag van. ennyit eről kedves

tudórok.
12.
12.
huszti
Tyú, azért lehet majd butítani a gamet...Akad? Kikapocsolom az indirect blabalbal light-ot...jólesz :)
10.
10.
FNorberto
Én azért remélem hogy kijön ez 360-ra,a crysis-al egyetemben.
10.
10.
FNorberto
Amúgy 3-aska télleg gáz...
9.
9.
dracox
Nekem is ki van már a f*szom a 3-as kommentek szerű fajtáival..Miért kell ennyire szekálni a PC-t?A minap olvastam egy szórólapban hogy ps3 eladó stb. sokkal jobb mint egy mai csúcs számítógép.azért nem tudom hogy egy négymagos procival 4 giga rammal és egy SLI-be kapcsolt 8800Ultra ellen mit kezdene??melyiken lenne vajon jobb....De ez konolzra amúgy sem jön ki...:P:P
8.
8.
nimat16
sztem ez az engine,asszem a neve dunia,még jobb mint a cryengine 2
7.
7.
felegyi
De rühellem az ilyen 3-as hozzászolok fajtályát!
6.
6.
Dentis 360
3:Ezt most miért kell csinálni?Hogy megint menjen a balhé?
5.
5.
Tomasonda
3.
3.
gamekapocs2007
Jön, meg PS3.-ra is és jobb lesz konzolon, mer a picé az gáz.......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...