Jön a mozgásérzékelő kiegészítő az X360-hoz?

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 28.
  • Pletyka
Link másolása
A konkurens cégek már felszerelték a mozgásérzékelős technológiával konzoljukat, az Xbox 360 kontrollere azonban erre még nem képes.
A konkurens cégek már felszerelték a mozgásérzékelős technológiával konzoljukat, az Xbox 360 kontrollere azonban erre még nem képes.

Még. A legfrissebb pletykák szerint ugyanis a PC-s távirányítókról elhíresült Gyration olyan kiegészítőt tervez az Xbox 360-hoz a Microsoft kérésére, melynek segítségével a játékok irányítása akár a kontroller mozgatásával is megoldható lenne, akárcsak a Wii-s Wiimote vagy a PS3-as SIXAXIS esetében. Bár a hír egyelőre nincs hivatalosan megerősítve, ismeretlen források szerint a kiegészítő a jövő év végén kerül forgalomba.
66.
66.
-Gabex-
Na mindegy már megint egy vita... De akkor is, sztem nem jobb az egér, de ezzel nem azt mondom, hogy jobb a dzsojó!
65.
65.
t.roli
joyna csak annyi hely kell h amikor besüpedsz a kényelmes fiotelba, vagy lefekszel az ágyba, akkor onna kényelmesen nyomkodd. Az egér mellé meg még oda kell férjena billentyűezet és nem olyan kénylems a játék máris.
64.
64.
Fight!
Pls segítsetek!!

Ha az x360-on a rádiós joy közepén az a zöld X jel villog akkor az az elem lemerülését jelzi? Vagy az mi lenne! kérlek segítsetek üdv!
63.
63.
-Gabex-
68: na ja t.roli a billentyűzeten sokszor félrenyomom a gombot azt izélok, hogy miért nyírtak ki...
62.
62.
-Gabex-
56: 60-ból, azt megnézném... 2.8 GHz, 512 MB RAM, min 10 GB HDD, RADEON 9800 PRo, vagy valami hasonlót? Ja nem monitor meg egér, meg hangfal, meg billentyűzet nélkül??? Úgy elhinném... És ez még csak a minimum követelmény... ez így egy kisebb-nagyobb szaggatással megy... Hogy jön ki a 60?



61: Egyébként 10-esen is lehet játszani csak úgy elmondom... a haverom Insane-n nyomja és tök jól játszik, néha megver, akkor csak gyakorolj, mert simán lehet ekkora érzékenységgel játszani... De itt legalább nem kell az kontrollert emelgetni, mert az egér lecsúszik az asztalról, ha nincs legalább 50 cm-es helye a nagy forduláshoz... (így vissza kell emelni)...
61.
61.
t.roli
A kontrolleren ráadásúl minden egy helyen van, a billentyűzeten meg sokszor keresheted a gombokat az egér mellett...
60.
60.
Aramisz93
én is 20 perc....és aztán kényelmesebbnek is találtam
59.
59.
tOMiiiiK@
Én életemben a ps3-amon játszottam először konzolon fps-t, negyed óra alatt belejöttem, egyáltalán nem nagy dolog, és sztem élvezetesebb is mint egérrel.
58.
58.
Stocc
Nem tom, sztem nem véletlenül találták ki az okosok, hogy lehessen konzolhoz egeret, meg bill-t csatlakoztatni... biztosan csak a játékosok kisebbik része nem tud joy-al fps-ezni, azért ;) :)

Tehát szerintem sem hülyeség az egér játékokhoz :)
57.
57.
t.roli
fity: Te játszol konzrollerrel h ennyire tudod? Mert én mindkettővel
56.
56.
huszti
najóvan t.roli, ne veszekedjünk, te úgyis addig fogod mondani, amíg nem neked lesz igazad...
55.
55.
t.roli
várjunk. összerakok egy gépet, gépház nélkűl, monitor nélkűl, fapados egérrel és illentyűzettel, hangfalak nélkűl, úgy h csak a procit+ram és a videókártyát fizettem csak, azokból sem a felsőbbb kategóriát, főleg nem a prociból. szal persze, mehet fullon a cod4, DE MIN NÉZEM ÉS MIVEL JÁTSZOM ÉS MILYEN ÁRON????? Winchestert nem számoltam, mert ugye az sem kell ahoz fusson a cod 4. Egy 10 GB os vinyó bőven elég. Ez az álom számítógép.. DVD Író nincs a gépbe, mert az kétszer drágább mint az olvasó. Tehát spórolunk ahol tudunk, addig amíg a cod4 fullon fut. Éljen a grafikai játékélmény! Jó legyen a padláson egy poros CRT fekete fehér monitor 640*480-as, és télleg fullon megy a COD 4. De már ez a gép is többe kerűl mint 100 000 Ft...
54.
54.
Watto1991
juhasz .... jóvan nem core 2 quadban kell gondolkodni .... meg 6850-ben... amd megoldása sokkal olcsóbb, 20k alatt kapsz olyat amin elfut a cod 4 fullon, na erről ennyit ^^
53.
53.
lac15
100ból már összeraksz 1 olyan gépet amin közepes grafon gyönyörüen elfut cod4 de nem fullon
52.
52.
t.roli
60 ból veszek magamnak luxus fogpiszkálót, de nem egy jó gépet...
51.
51.
juhaszroli
60-ból olyan gépet? Ez furi :D Ami nálam "jó" procinak számít az maga 60. Mondjuk ha tényleg pontosan vesszük az árakat és a gépigényt, akkor nincs kizárva
50.
50.
huszti
am gabex: már 60-ból is tudsz összerakni olyan gépet, amin a cod4 fullon megy akadás nélkül ;) (persze gép alatt én nem a montirot emg a többi "szart" értem)
49.
49.
huszti
aramisz: nekem ne magyarázd, 1 évig volt ps2-m, és tudom, hogy könnyen bele lehet jönni,de ott az ellenfelek is nehezebben találnak el, mint pc-n ;)
48.
48.
-Gabex-
Plusz akadás vagy szaggatás, egyéb problémák, hibaüznetek...
47.
47.
-Gabex-
40: Úgy van!

41: Az igaz, de ha beállítod érzékenyre a kontroller szenzitivitását (insane), akkor szinte egérgyorsasággal meg tudsz fordulni. Egyébként a PC-s játékokat nem bírom, mert nem fogok 150-200-ért egy tök fasza gépet venni azért, hogy lefagyásmentesen le tudjak játszani 1 óra játékot. Itt van erre a boxom 80-ért...
45.
45.
Aramisz93
jó de a metroid prime 3 ha jól tudom wii exklúziv.....az meg már egy 3. dolog....mármint azon játszani....mert teljesen már mint az analóg vagy az egér
44.
44.
Rod
Aki azt mondja, hogy nem lehet konzolon FPS-ezni, az próbálja ki a Metroid Prime 3-mat vagy a Medal of Honor Heroes 2-t. Amíg nem Metroidoztam, én is azt hittem, hogy a konzolos FPS közelébe se ér a billentyű+egér kombónak. Pedig DE.
43.
43.
t.roli
nem feltétlen. De természetesen ha anno egereztél utánna konzol és utánna megint egér(és fordítva elöbb gamepad...) nem leszel olyan béna mintha elösszőr játszanál valamivel. Én a biciklizéshez hasonlítanám ezt is
42.
42.
DerMedve
Én ps3on viszonylag sokáig resistance-oztam és amikor egy lan party-n beültettek a CSelé akkor egész jó voltam. Szóval aki jó konzolon az jó egérrel is. vagy nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...