Hírarchívum - 2005. november

Október eladási lista!

Megérkezett a lista, mely mutatja, hogy októberben melyik konzolra megjelenő gamma volt a legkeresettebb nyugaton, derék amcsi barátaink körében...

Neverwinter Nights 2 és Sin Episodes képek!

Képek érkeztek galériánkba, Neverwinter Nights 2 és SiN Episodes: Emergence játékokból. A látnivalók megkukkolását ajánlom mindenkinek!

True Crime: New York City PC-s megjelenés!

Aspyr a mai napon jelentette be, hogy a True Crime: New York City PC-s verziója 2006 januárjában kerül a boltok polcaira!

Trilogy Studios alapítás!

Mark Skaggs és Rick Giolito az EA egykori dolgozói és a VUGames-ből kivált Michael Pole-lal közösen új fejlesztőcéget alapítottak!

Megjelent a Daemon Tools 4.0

A napokban jelent meg és igyenesen letölthetővé vált a Daemon Tools legújabb verziója, ami immáron a 4. számot kapta!

Lara Croft-os postabélyegek

Apró szösszenet az internetről, miszerint a francia posta közszolgálatba állított 10 darab, videójátékokról mintázott postai bélyeget.

Star Wars Galaxies - ingyenes trial

A LucasArts kiadott egy 10 napig totál ingyen használható verziót a Star Wars Galaxies-ból. Az SWG: Starter Kit névre keresztelt csomag 10 pályát tartalmaz.

Jövendelmező az online szerencsejáték

Egyre nagyobb üzlet van az online szerencsejátékokban. Egy friss felmérés szerint 2005-ben 200 milliárd dollár fordult meg a virtuális játéktermekben.

Walk of Game - nyertesek

Megszülettek végre a Walk of Game (a Walk of Fame videójátékokat díjazó variánsának) a 2006-os nyertesei. Az 1 hónapon át tartó szavazás lezárult, íme a győztesek.

Splinter Cell 4 teaser site frissülés!

Splinter Cell 4 teaser site-ja a mai nap folyamán újra frissült és egyre több sejtelmes információval próbálja megakadályozni a figyelmünk lankadását!