Hírarchívum - 2005. november

A Take 2 átvette a Bioshockot

Take 2 Interactive levédette a BioShock nevet egy videójátékra. Egy folyamatban levő projectet vett át az Irrationaltól.

Diabolik bejelentés!

Az olasz illetőségű Artematica a mai nap folyamán bejelentette legújabb művét a Diabolik-ot. A game egyaránt készül PC-re és konzolra is.

Neuro Hunter - Demó

Elérhető a Neuro Hunter cyberprunk akciójáték demó változata, amelyben egy bánya vár felfedezésre........! Mérete ~350MB-ot nyom.

100 millió PS2 - ELADVA!

100 millió, azaz 100000000 Playstation 2-t sikerült értékesíteni egész pontosan 5 év és 9 hónap alatt. A Sony-nál össznépi pezsgőzéssel ünnepeltek.

World of p0rncraft

Érdekes World of Warcraft skin pack van készülőben néhány elborult rajongónak köszönhetően. A nude csomagban meztelen troll és elf csajok kavalkádja várható.

Ford Street Racing

Újabb autóversenyt készít az Empire Interactive, melyben ismét a Ford járgányok kapták a főszerepet. A játékban 1968-2007 legjobb modelleivel száguldozhatunk.

MLB 06 - Basebolondok

Fantasztikusnak igérkező baseball játékot készít a SCEA. A légy a levesben, hogy sajnos csak PS2-es és PSP-s verziót csinálnak belőle...

Tűzróka 1.5

Remek hír, miszerint elkészült a Mozilla FireFox 1.5-ös kiadása. A böngésző rögtön Windows, Linux és Macintosh verzióban is elérhető.

Új Quake 4 demó

Carmack nagyúr és brigádja ma este egy újabb, ápdételt Quake 4 demóval lepett meg minket. A frissített kiadásban egy SP küldetés és két MP pálya található.

A Pókember mánia folytatódik

Az Activision és a Sony meghosszabbították közös Pókember-szerződésüket, így egészen 2017-ig ők fogják szállítani a filmek alapján készült játékokat.