Hírarchívum - 2005. augusztus

FIFA 06 demó

Végre megérkezett a FIFA széria legújabb, 2006-os darabjának a kipróbálható demója. A progiban 5 csapat és 2 stadion érhető el.

UPDATE: SWAT 4 kiegészítő + képek

A Computer Gaming World magazin értesülései szerint jövő év februárjában érkezik az egyelőre még bejelentetlen SWAT 4 add-on.

PREMIER: Savage 2

A Tortured Soul címmel az S2 Games hűhelyében már készül a Savage második része. A játék 2006. nyarán már elérhető is lesz!

Játék és film készül az Afro Samurai-ból

Videójáték és mozifilm is készül a japánok által imádott, képregényként és már TV sorozatként is bizonyított Afro Samurai-ból.

PREMIER: Chameleon

Új, igen jónak igérkező akciójátékot jelenett be ma a Vietcong-ot és a Mafia-t is jegyző szlovák Illusion Softworks fejlesztővállalat.

PREMIER: Karma (Omikron 2)

Már egy ideje tudni, hogy készül a '99-es Omikron: The Nomad Soul folytatása, a jelek szerint most pedig nevet is kapott a project.

World of Warcraft: Túl a 4 millión

A Blizzard csapata a WoW hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Warcraft világában játszódó MMORPG már több, mint 4 millió tagot számlál.

Délutáni aranyeső

Kint ezerrel süt a nap és ennek örömére többen is úgy gondolták, hogy bejelentik egy-két játék aranyba menetelét.

Guild Wars kiegészítő összel

Az AreaNet büszkén jelenti: az NCSoft jóvoltából már szeptember elején piacra dobhatják a Guild Wars ingyenes kiegészítőlemezét!

HL2: Lost Coast - 2 hét múlva?

Egy külföldi nyomtatott gamer magazin értesülései szerint 2 hét múlva jelenik meg a Half-Life 2: Lost Coast. És ez még nem minden!