Hírarchívum - 2005. május

HALO patch

A mai nap során felkerült az 1.07-es verziószámra hallgató apró kis tapasz a HALO: Combat Evolved hivatalos honlapjára.

2010: A robotok éve

2010-ben, tehát szűk 5 év múlva fognak megjelenni az első emberszabású robotok életünkben - ígéri a Toyota. Hátborzongató, ugye?

Friss képek a galériában

Felkerült néhány vadi új screenshot a galériánkba. A felhozatal: Dragonshard, Fear, Gears of War, Ground Zero: GoaNW, Kameo: EoP, Ratchet: Dl és Smersh.

E-Paper nemsokára

A Seiko Epson 1-2 éven belül már piacra is akarja dobni az E-Paper képmegjelenítőit, mely reményeik szerint forradalmasítja majd a TFT kijelzőket.

Újabb cégek állnak a Nintendo mellé

A Square-Enix után a Namco és a Bandai is jelezte, hogy játékokat kívánnak fejleszteni a Nintendo új szuperkonzoljára, a Revolution-ra.

Új képek a galériában

Kicsiny galériánk épp az imént frissült néhány vadi új screenshottal. A felhozatal: Battlefield 2, Imperator és The Darkness.

PREMIER: Army Rager Mogadishu

Újabb modernkori háborút feldolgozó játék van készülőben. Az Army Ranger az 1993-as szomáliai harcokat hivatott feleleveníteni.

PREMIER: Call of Duty 3

Még a második rész megjelenése is bitang messze van, ám az Activision-nál már tervezgetik a Call of Duty sorozat harmadik epizódját!

Quake 4 Teaser Site

A Raven Software csapata gőzerővel hegeszti az iD Software remekre szabott sorozatának újabb részét, a Quake 4-et.

Star Wars EXCLUSIVE video

Olyan videora bukkantam az internet legeldugottabb bugyraiban, hogy az valami na! Egy igazi Star Wars csemegéről van szó, ami igen csak aktuális téma az Episode 3 miatt...