Hírarchívum - 2005. szeptember

Új Vietcong 2 demó

A Pterodon - 2K Games páros a mai napon kiadta a Vietcong 2 immáron második, többjátékos multiplayer mókára orientált demó változatát.

UPDATE: Warhammer Mark of Chaos trailer

A hazai székhelyű Black Hole Games fejlesztőcsapat új játéka, a Warhammer: Mark of Chaos lesz, mely a képek alapján igen érdekesnek tűnik...

Újabb képek!

Az utóbbi időben kissé elhanyagoltuk galériánkat, ám e hiányt a mai screenshotokkal megpróbáljuk pótolni. Lesz itt BF2: Modern Combat, egy kis F.E.A.R., és még sok más érdekesség...

Mégse zárnak be a Myst fejlesztői?

Rand Miller, a Cyan Worlds (volt) fejese a San Jose Mercury News-nak elárulta, hogy mégis van esélye cégüknek a túlélésre.

X360 - szép remények

Anthony Gikas és Stephanie Wissink pénzügyi szakértők szerint az Xbox 360 korai megjelenése garantált sikert fog hozni a Microsoft-nak.

Álláslehetőség a Way of Crime készítőinél

A Budapesten játszódó (nem) GTA klón készítői ügyes, szorgalmas munkatársakat keresnek karakteranimátori, illetve programozói feladatok ellátására.

Újabb Final Fantasy XI kiegészítés

Treasures of Aht Urhgan címmel a Square Enix már készíti a Final Fantasy online világába elkalauzoló MMORPG-jének legújabb kiegészítőlemezét.

Winter Assault demó

Megérkezett a Warhammer 40000: Dawn of War első kiegészítőjének, a Winter Assaultnak kipróbálható verziója.

Football Manager 2006 demó

Focirajongók figyelem! Már letölthető a Sports Interactive napokban aranylemezre került legújabb manager játékának kipróbálható demója!

Mégis lesz új Carmageddon!

Az SCi helyzetjelentéséből megtudtuk, hogy az év első felében $26,5 milliós veszteséggel zártak, valamint, hogy mégis lesz új Carmageddon, meg Total Overdose is!