Hírarchívum - 2005. június

Játék készül a The Antikiller-ből

Külső nézetes lövöldözős játék készül Yegor Konchalovsky 2002-es The Antikiller című orosz akciófilmjéből.

Monster Madness - szörnyírtás felsőfokon

Őrült szörnyhentelős játék van készülőben az Artifical háza-táján. A Monster Madness-ben a legkülönfélébb démoni lények ellen kell felvennünk a harcot...

Settlers V. - Legendák

Lehullt a lepel a Settlers: Heritage of Kings első kiegészítőjéről. A küldetéslemez a manapság nagyon is trendi Legends címet kapta.

A T3rv

Th3 Plan címmel érdekes akciójáték van készülőben. A T3rv-ben profi tolvajokat kell alakítanunk, érdekessége pedig, hogy egyszerre 3 karakterrel nyomulhatunk...

Friss screenshotok érkeztek

Kaptunk néhány új látnivalót az alábbiakból: Auto Assault, Blitzkrieg 2, Codename Panzers Phase 2, Mortal Kombat Shaolin Monks, UFO Aftershock és Worms 4.

Lula 3D demó

Mindannyiunk kedvenc, szexuálisan túlfűtött főhősnője végre újra garázdálkodhat PC-nken, hála a tegnap megjelent demónak.

PREMIER: The Island

The Island: The Earthling címmel vadi új, belső nézetes akció-kalandot fejleszt az Akella. A stuff a Strugatsky testvérek Inhabited Island című könyve alapján készül.

Nintendo Revolution kontroller?

Érdekes kép terjeng a neten, mely állítólag az új Nintendo Revolution kontrollerét hivatott prezentálni...

World of Warcraft XBOX-on?

A Blizzard felvette a kapcsolatot a Microsofttal... Érdekházasság van készülőben?

Újabb rekord a GK-n!

Úgy látszik, hónapról-hónapra dőlnek meg a látogatottsági rekordjaink. Ezúttal a tegnapi nap volt a legmozgalmasabb az oldalunk életében.