Hírarchívum - 2005. június

Film készülhet a Postal-ból?

A remek játékok pocsék megfilmesítéséről elhíresült Uwe Boll legújabb kiszemeltje a Running With Scissors botrányhős FPS-e, a Postal.

MGS4 - PS3 exkluzív

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid szülőatyja ma nyilatkozta, hogy a PS3-on kívül nem tervezi más konzolra való átírat elkészítését a sorozat negyedik részének...

Vin Diesel lesz az új Hitman

A Variety értesülései szerint a 20. Századi Róka és Vin Diesel már alá is írták a szerződést, miszerint a Riddick sztárja fogja játszani a főszerepet az új Hitman filmben.

Vadi új képek a galériában

Kicsiny galériánk ma este is bővült néhány friss screenshottal. Van itt minden: 187 Ride or Die, East Front, Frame City Killer meg még néhány jóság...

Graffitizés három platformon

A tavaly bejelentett Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure graffiti játék megjelenését kibővítették két újabb platformra.

WoW - túl a 2 millán!

A Blizzard kis büszkesége, a World of Warcraft június 7-én debütált Kínában, melynek köszönhetően hatalmasra nőtt a játék előfizetői tábora.

Update: Üvegkalitkába zárt fiú a Nyugatinál

Üvegkalitkába zárta magát Dezső, a megszállott internetező a Nyugati téren.

Két újabb Resident Evil film a láthatáron

Ha nem lett még eleged Milla néniből, akkor elkezdhetitek számolni a napokat, mivel újabb két részben izgulhatjuk végig Alice csodás kalandjait zombiországban.

Nintendo Revolution specifikációk

Friss pletykák keringenek a neten a Nintendo Revolution hardware jellemzőit illetően. A forrás ismét kétes, de azért nem kell mindjárt eltemetni...

PREMIER: Medal of Honor Airborne

Újabb Medal of Honor játék van készülőben, mely ezúttal az Elit Alakulatból már megismert ejtőernyős osztag bevetéseit dolgozza fel.