Hírarchívum - 2005. június

PREMIER: Hegemony

Valós idejű stratégia készül Nagy Sándor apjának, II. Fülöp makedón királynak a hódításairól. A játékot az eddig számomra ismeretlen Longbow Digital Arts fejleszti.

Egy kis poén

Poén rovatunk rendszerint feltűnik egy-egy unalmas este alkalmával. A múltkor a Sony PSP volt terítéken, ezúttal pedig az új Xbox került rovatunk főszerepébe...

PREMIER: Project Offset

Nem mindennapi FPS van készülőben a Savage fejlesztőinek háza-táján. A Project Offset egy fantasy RPG-kből megismert mesevilágban játszódik...

PREMIER: Fallen Lords

Fallen Lords: Condemnation címmel izgalmas és látványos, külső nézetes fantasy akciójátékon dolgoznak a spanyol Novorama-s lányok.

Prey E3 HD movie

A PoP 3 utrán egy újabb nagyágyú is hallat magáról, méghozzá a 3D Realms és a HumanHead studio Doom 3 motorra épülő Prey c. alkotása!

Prince of Persia E3 HD movie

Perzsia Hercege inmáron harmadszor kerül képernyőnkre, amiből végre megjelent egy HD minőségű CGI animáció. Lessétek meg, érdemes!

Friss képek a galériában!

Ezúttal nem sok játékból került fel képi anyag galériánkba, viszont annál szebb a felhozatal: GTA San Andreas, Hard Truck Apocalyptic Wars, Perfect Dark Zero és Precursors.

Phantom prezentáció hamarosan!

Megkésve bár, de jövő héten fogják (ismételten) bemutatni a Phantom Game Service névre keresztelt konzolt. A show internetes TV-n keresztül lesz nézhető.

Playstation 2 Game Cradle

Újabb érdekes kiegészítő van készülőben a Playstation 2-höz. A Game Cradle nevű cucc egy alapgéphez csatlakoztatható TFT kijelzőből és egy "úticsomagból" áll.

PREMIER: Glider

Jópofa kis arcade játék készültéről szóló hír esett be hozzánk ma este. A Glider: Collect 'n Kill-ben a jövő repülőgép pilótáinak a bőrébe bújhatunk...