Hírarchívum - 2005. szeptember

Anarchy Online ingyenes kliens

Ha most letöltöd a Funcom sci-fi MMORPG-jének kliensét ingyen játszhatsz vele egészen 2007-ig.

Kedd reggeli videocsokor

Három előzetes filmecske futott be a szerkesztőségbe, méghozzá az Officers, az Ultimate Spider-Man és a Land of the Dead című játékokból.

The Suffering: Ties That Bind aranyon!

Végre valahára elkészültek a Surreal-os srácok az oly régóta várt vérgőzös horrojátékuk folytatásával, a The Suffering 2-vel.

Új magyar játék: Dream Pinball 3D

A magyar ASK Homework fejlesztőcsapata egy újabb, Dream Pinball 3D nevű professzionális flipperszimulátor készítésébe kezdett.

Szex MMORPG készülőben!

Glennis McClellan otthagyva a Disney-t saját fejlesztőcsapatot alapított. Első projectük egy vérbeli szex MMORPG, a Spend the Night lesz!

Elkészült a Black & White 2

Peter Molyneux büszkén jelenti: a hétvégén befejeződtek a Black & White 2 fejlesztési munkálatai, sőt már a demó is kész!

Call of Duty 2 Trailer

Egy hatalmas méretű animáció érkezett berkeinkbe a CoD második részéről, mely nem túl hosszú, de minőségileg ötösre vizsgázott nálunk.

DirectX 10 mozgásban a Crytek jóvoltából

A nem is olyan távoli jövőben újabb technológiai ugrás következik a grafika terén - jön a DirectX 10! Csekkold le!

Hivatalos Panzers Phase 2 szingli demó!

A Stormregion ma publikálta a Panzers Phase Two egyjátékos kipróbálható verzióját, mely kemény fél giga méretűre sikerült!

MoHPA v1.2 javítócsomag

Új javítócsomag jelent meg az internet széles sztrádáján, mely a II. világháborús first person shooter (Medal of Honor: Pacific Assault) szerelmeseinek okozhat tenyérizzadási tüneteket.